Pașaport pentru culoare de la Deichmann

Ținutele tale prind culoare în această primăvară cu noile accesorii de la Deichmann. Uită de alb, negru, gri sau alte culori care parcă au tăiat respirația garderobei și ia-ți pașaportul pentru culoare de la Deichmann, ca ținuta ta să fie prea chic ca să nu fie observată, prea stilish ca să nu fie fotografiată.
Espadrilele cu design multicolor, înflorat sau grafic transformă orice ținută casual, simplă, într-una de stand-out. Dar dacă vrei un look puțin mai formal, dar nu banal și fără personalitate, atunci balerinii și pantofii fără toc în tonuri de roz sau roșu pot aduce o notă de culoare care să înveselească întreaga ținută.

Gențile cu imprimeuri colorate sau în nuanțe intense pot fi o altă alternativă pentru a transforma orice ținută, fie sport, elegantă sau casual. Alege o ținută unicoloră, de exemplu una ”all white”, și accesorizeaz-o cu o geantă fuchsia.
O ținută casual-sport este redefinită ca stil dacă este accesorizată cu un rucsac din denim, cu imprimeu colorat.

În primăvara aceasta, Deichmann transformă orice ținută într-una de trendsetter. Ai libertatea de a face cele mai inedite combinații vestimentare doar accesorizându-le cu Deichmann.

Vino și tu să-i oferi garderobei tale pașaportul pentru culoare de la Deichmann!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod