PANDORA Shine - noua colectie semnata Pandora

PANDORA a sărbătorit lansarea colecției SHINE printr-o petrecere tematică care a reunit la Gargantua KSLF 200 de invitați – jurnaliști, vloggeri și influențatori ai momentului, precum și designeri și stiliști consacrați. Golden Party by PANDORA a avut loc într-un decor strălucitor, cu un catering rafinat și cu momente de magie realizate de Andrei Girjob, invitații dansând și fredonând versurile pieselor interpretate de Dalma Kovasc.

„A fost o energie aparte la Golden Party by PANDORA și ne-am bucurat că au răspuns invitației noastre oameni dragi cu care lucrăm zi de zi.

Și în acest an PANDORA a lansat o colecție inspirată, impunând trenduri pe piața din România. Purtând bijuteriile PANDORA Shine, aurul devine astfel un lux accesibil, creând look-uri complexe și expresive.” a spus  Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

PANDORA Shine, un nou metal preţios cu o nuanţă aurie rafinată, este ultima noutate adăugată gamei PANDORA de materiale preţioase de înaltă calitate, provenite din surse etice. Realizat cu aceeaşi meticulozitate a meşteşugului clasic PANDORA, asemenea celorlalte metale preţioase, PANDORA Shine este adus la viaţă prin împletirea tehnicii de electroplacare cu metode artizanale tradiţionale de confecţionare a bijuteriilor, dar şi cu tehnologia modernă.

Fiind alcătuit din multiple straturi, PANDORA Shine reprezintă o modalitate de placare a bijuteriilor de înaltă calitate, unde argintul 925 este folosit ca metalul de bază, urmat de paladiu şi apoi de aur bogat.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod