Ochelarii de soare – accesoriul celor mai șic povești de vară

Indiferent în câte povești, călătorii și aventuri se împarte vara ta, ochelarii de soare sunt accesoriile sezonului: te scot din anonimat oriunde, completează perfect orice ținută și te ajută să privești cu încredere și ochii larg deschiși cele mai frumoase experiențe însorite. Cum? Doar îmbinând tendințele verii 2017 cu calitatea, sănătatea și confortul.
Vara anului 2017 nu duce lipsă de eleganță, prospețime și autenticitate în materie de ochelari de soare, mai ales dacă arunci o privire pe insulele EYE STYLE din AFI Palace Cotroceni, Park Lake, Băneasa Shopping City sau chiar în Constanța, în City Park, dacă ai ajuns la mare fără o pereche șic de ochelari de soare. Indiferent de vibe, forma feței sau outfiturile cu care vei cuceri fiecare zi a verii, modele cameleonice ale acestui an te ajută să găsești de fiecare dată perechea de ochelari perfectă pentru fiecare poveste de sezon.

Cat-eye style - cei mai in vogă ochelari de soare ai anului sunt cat-eye.
Pentru femei îndrăznețe, autentice și non-conformiste, acest model retro, dar atât de actual, este accesoriul care îți asigură o apariție de senzație pe oriunde te poartă vara. Cu lentile colorate și amprentate cu diverse modele șic pe rame, ochelarii cat-eye style de la Fendi îți oferă și o doză sporită de confort, prin puntea nazala moale și subtilă, astfel încât tu să îi porți timp îndelungat, fără riscul apariției urmelor inestetice sau disconfortului.

Retro Style -  Rotunzi, cu margini ascuțite, colorați sau cu rame groase, ochelarii de soare tip retro nu se vor demoda prea curând.
Fac încă senzație atât pe podiumurile designerilor celebri, în moda urbană, iar foarte curând și în outfiturile tale. Pentru că se asortează ușor cu orice și îți scot ținuta din anonimat oriunde, oricând. Cucerește vara aceasta cu cei mai șic ochelari retro de la Dior, într-o varietate inconfundabilă de culori și modele, pentru fiecare personalitate în parte.

 Fiecare vară este un brand. Asigură-te că al tău te caracterizează și că ești pregătită să trăiești cele mai tari distracții cu cei mai hot ochelari de soare ai verii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod