Prețul dragostei revine Acasă!

Povestea captivantă dintre Defne și Omer continuă Acasă, cu intrigi neașteptate! Prețul dragostei revine pe 21 august, iar telespectatoarele vor putea urmări aventurile prin care trec iubitele personaje ale telenovelei de luni până vineri, de la 19:00. În fiecare seară, Acasă a pregătit câte două episoade ale îndrăgitei producții turcești.
Prețul dragostei spune povestea lui Defne (Elçin Sangu), chelneriță în restaurantul în care omul de afaceri Omer este trimis la o întâlnire dezastruoasă cu Neriman. Pentru a încerca să scape de femeia cu care s-a întâlnit, Omer pretinde că Defne este iubita lui și o sărută. Văzând chimia neașteptată dintre cei doi, Neriman o urmărește pe Defne și îi oferă o sumă mare de bani pentru

a-l face pe Omer să se îndrăgostească de ea. Defne are foarte mare nevoie de bani, acceptă propunerea și, după o schimbare importantă de look, se angajează ca asistenta personală a bărbatului.
Se va îndrăgosti Omer de asistenta lui sau aceasta va renunța și va încerca să găsească dragostea adevărată în altă parte?

Începând cu 21 august, de la ora 19:00, telespectatorii Acasă vor afla care este Prețul dragostei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod