Noul pantof ADIDAS PureBOOST X

adidas a făcut echipă cu atlete din întreaga lumea pentru a produce un pantof pentru alergare destinat femeilor, realizat de către femei.
 
Având la bază ani întregi de testare și cercetare cu ajutorul femeilor de pretutindeni, adidas a creat un pantof pentru alergare cu formă ajustabilă, care se adaptează stilului de viață alert și activ al atletelor. În vreme ce majoritatea pantofilor de alergare sunt adaptări ale variantelor masculine, PureBOOST X a fost conceput să răspundă  nevoilor atletelor, obținând astfel un pantof performant de alergare pentru femei la curent cu cele mai noi tendințe în modă.


Forma noului pantof PureBOOST X se mulează perfect pe picior, învăluindu-l cu stil și asigurându-i confort datorită stratului de mii de capsule de spumă BOOST care răspândesc energia. Talpa de spumă BOOST asigură retur de energie la fiecare pas, ceea ce transformă alergarea în activitatea favorită a atletelor.

Feedback-ul pe care l-am primit cel mai des pe parcursul anilor de colaborare cu atlete a fost necesitatea unui pantof de alergare atrăgător dedicat lor. PureBOOST X este un produs inovator și stilat, care corespunde perfect exigențelor atletelor de astăzi”, a declarat Jennifer Thomas, Senior Director în cadrul Global Brands, Running.

PureBOOST X prezintă o curbură mediană flexibilă care oferă confort și un aspect inedit.
Plasa adaptabilă de pe curbură înfășoară partea de jos a bolții plantare cu scopul de a face piciorul să pară mai mic în timp ce oferă suport la fiecare pas.

Plasa exterioară, curbura mediană flexibilă și sistemul de legare a șireturilor lock down oferă ajustare personalizată, acoperind piciorul în totalitate. Talpa exterioară Stretch Web se adaptează pașilor și permite flexarea piciorului în fiecare punct, păstrând mișcarea naturală.

Colecția PureBOOST X  este consolidată de două noi modele adidas by Stella McCartney, care prezintă caracteristicile specifice remarcabile ale stilului  celebrei creatoare de modă.  adidas by Stella McCartney PureBOOST X combină elementele de fashion cu cele ale performanței.
Pantoful este dovada expertizei Stellei în țesături cu materialul adidas primeknit folosit pentru partea superioară a pantofului și detalii dezvoltate ale sistemului de legare care oferă suport sporit.

Am creat modelele adidas Stella McCartney PureBOOST X cu sprijinul atletelor pentru a capta acea energie individuală pozitivă și a le oferi produse care le dau încrederea că își vor putea depăși propriul record de fiecare dată. PureBOOST X le permite atletelor să se antreneze fără a sacrifica stilul vestimentar”, a declarat Stella McCartney.


adidas PureBOOST X va fi disponibil în magazinele adidas din 3 februrie 2016 la un preț de 587 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod