Noua colecție Mathilde te invită să-ți redefinești limitele!

Noua linie vestimentară semnată Mathilde aduce în prim-plan creații care mixează cu succes elemente retro ale anilor ’70 (motive florale) cu elemente moderne (forme geometrice). În această colecție regăsim atât piese adaptate temperaturilor de sezon cum ar fi trench-urile sau poncho-urile, dar și numeroase piese versatile, care pot fi integrate cu succes și în ținutele de vară: rochii, pantaloni, bluze.

Atunci când a creat piesa centrală a colecției: costumul clasic din două piese, cu pantaloni, într-o singură culoare (roșu intens), designerul Mathilde s-a lăsat inspirat de femeia puternică și determinată, capabilă să ducă la bun sfârșit orice își propune.

Liniile drepte, bine definite, urmăresc cu atenție forma grațioasă a corpului feminin, dar inspiră în același timp forță și siguranță de sine, dând ținutei o notă de eleganță minimalistă.

Pentru cele care nu sunt adaptele culorilor tari, dar se regăsesc în acest stil vestimenatar, Mathilde a recreat costumul folosind tartan, pentru a stinge efectul monocrom, iar rezultatul este la fel de spectaculos. Nu în ultimul rând, tartanul este folosit în noua colecție Mathilde și în alte creații vestimentare cum ar fi rochii, pantaloni, bluze.


Colecția abundă în materiale naturale, de la cele translucide cum ar fi organza, batist, la cele prețioase: stofă, catifea, jacard, dar și materiale foarte confortabile: jerseu, tricot fin. Nu lipsesc combinațiile de printuri florale și geometrice, dar și printurile spectaculoase: animal print și carouri. Descoperă noua colecție de primăvară în magazinele Mathilde din țară sau online pe www.mathilde.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod