N.A.N.I – Night Aftert Night Indispensable

N.A.N.I – Night After Night Indispensable este uniforma indispensabilă pentru o călătorie în lumea viselor, plăcerea de a te simţi confortabil în faţa televizorului, de a sporovăi cu prietenele la un cappuccino sau inocenţa unei bătăi cu perne.
N.A.N.I este un nou brand românesc, fondat în anul 2013, care produce și vinde pijamale pentru întreaga familie. Prin produsele sale, N.A.N.I promite calitate, inovație și, deopotrivă, creativitate. În spatele acestui brand se află Mirela Grindean, designer vestimentar din Cluj-Napoca.

Din convingerea că hainele sunt importante pentru felul în care ne simțim, chiar și atunci când stăm în intimitatea casei noastre, Mirela combină culori și pattern-uri îndrăznețe pentru a crea modele de pijamale și ținute de interior care să definească personalitatea atât a adulților moderni, femei și bărbați, dar și a tinerilor și copiilor.
Realizate din materiale prietenoase, fibre naturale de bumbac, N.A.N.I propune modele noi, pline de prospețime și energie pozitivă, în fiecare sezon.  

Am creat N.A.N.I din dorința de a-mi da frâu liber imaginației prin culoare și pattern-uri, dar și pentru că mi-am dorit să aduc pe piața românească a hainelor de interior, care este în proces de definire, produse de calitate, accesibile din punctul de vedere al prețului, dar și cu un aspect inovativ. Deși este un brand nou, am încredere că N.A.N.I va crește datorită calității produselor și a design-ului modern și îndrăzneț cu care venim, Mirela Grindean, fondator N.A.N.I – Night After Night Indispensable.

Colecțiile N.A.N.I – Night After Night Indispensable pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a brand-ului www.facebook.com/NightAfterNightIndispensable și pe noul site www.nani-shop.com.
Produsele pot fi achiziționate prin comenzi on-line, la adresa de e-mail: nanihome@yahoo.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod