Nadia Comăneci, model de 10 pentru IIANA!

Aflată în România pentru câteva zile, campioana mondială la gimnastică, Nadia Comăneci a fost protagonista unei ședințe foto inedite.
Ea a îmbrăcat mai multe haine neoetnice, create special pentru ea de IIANA, brand recunoscut și apreciat pentru straiele tradiționale și stilizate pe care le produce.

În anul Centenarului, cea mai valoroasă gimnastă a lumii, din toate timpurile a acceptat propunerea IIANA de a fi model pentru o zi. Ședința foto a avut loc într-un cadru de poveste, la Grădina Vlahiia din Snagov. “Este esențial să nu uităm valorile românești, să scoatem în față orice simbol autohton care poate fi un brand de țară apreciat oriunde în lume.
Colaboarea cu Nadia Comăneci ne onorează și ne ambiționează să fim și mai buni. Fiecare haină pe care am creat-o are o poveste spusă de persoana care o poartă. Marea campioană a dat strălucire și eleganță fiecărui produs. Am creat 7 ținute în amintirea celor 7 note de 10 obținute de Nadia la Montreal în 1976”, a declarat Alina Isakovic, manager IIANA.

În cele câteva ore petrecute ca model, Nadia Comăneci a îmbrăcat 7 ținute neoetnice, create special pentru ea. “Este primul shooting pe care îl fac cu haine tradiționale stilizate.
Eu purtam ie și când eram mititică și știu foarte bine cât de important este tradiția în România. Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine și abia aștept să le îmbrac la evenimentele importante la care voi participa, unul dintre ele fiind chiar New York Fashion Week. Ținutele cu influențe tradiționale românești mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colț al lumii m-aș afla”, a mărturisit Nadia Comăneci. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod