Mira, la shopping. ”Ador încălțările tip stilletto și pantofii nude”

Maria Mirabela Cismaru, cunoscută publicului larg sub numele de scenă Mira, iubește moda și tot ce ține de acest univers. Senzualitatea cântăreței este pusă excelent în valoare de ținutele cu stil pe care le poartă, devenind un adevărat trend setter în social media.

Când vine vorba de pantofi, Mira nu se poate abține, mai ales că programul său este plin de provocări: concerte, repetiții, evenimente, petreceri sau ieșiri în oraș cu prietenii. Când timpul îi permite, artista merge la cumpărături, alegând să încerce pantofii înainte de a îi achiziționa și nu să îi comande direct de pe internet.

La fel ca multe alte vedete, Mira este o admiratoare a brandului de încălțăminte Mineli, creat de designerii George Ștefănescu și Ionuț Glăvan.

Într-una din vizitele sale la magazinul acestora din centrul Capitalei, cântăreața a achiziționat o pereche de sandale din glitter cu barete și pantofi stiletto în culoare nude.

Mira a ales modele de încălțări pe care le va putea purta în sezonul cald atât în ținute casual, formate din blugi și tricou, dar și la ținute elegante, precum rochii sau costume deux pieces.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod