La nunta din Malibu, Andreea Balan a purtat o rochie moderna si nonconformista

"Fericire, iubire si implinire" este mesajul postat de Andreea Balan pe retelele de socializare, ce a insotit prima fotografie de la nunta care a avut loc pe o plaja din Malibu, California. Intr-un decor idilic, solista s-a casatorit cu alesul inimii ei, George, intr-o creatie ravisanta, semnata Athena Philip. Rochia, ce are un element surpriza, inca nedezvaluit in totalitate, este realizata din dantela guipure, tul si voal diafan si este creata special pentru a implini visul Andreei, acela de a fi o mireasa delicata si feminina, dar in acelasi timp moderna si nonconformista.

Rochia de mireasa a Andreei Balan este realizata la comanda, dupa o idee originala, ce a apartinut solistei, si este rezultatul unei munci minutioase a unei echipe de designeri si croitori.

Brand-ul de rochii de seara si mireasa, Athena Philip  a lansat de curand colectia Bridal SS 2017, ce poarta numele de "Royal Essence". Aceasta cuprinde zece piese vestimentare dedicate viitoarelor mirese, ce se remarca printr-o eleganta sofisticata si detalii fine. De la modele clasice, la piese vestimentare moderne si extravagante sau croieli retro, colectia isi propune sa contureze o imagine chic, ultra-feminina celor care o vor adopta in ziua nuntii.



Realizate din materiale nobile, precum taftaua pretioasa, voalul din matase diafan, tul cu o transparenta sofisticata, dantela romantica, innobilate prin broderii si aplicatii cusute manual, rochiile Athena Philip se disting prin precizia croielilor si atentia acordata detaliilor. Aerul regal al colectiei este dat de rochiile clasice, empire, cu maneci din dantela, cu un umar dezgolit sau cu maneci din tul de-o transparenta discreta, dar si de piesele cu croieli moderne si linii simple, ce te poarta cu gandul la printesele moderne, icoane ale stilului contemporan.
Disponibila in showroom-ul Athena Philip, din Calea Dorobanti nr. 56, colectia „Royal Essence” contine totodata si piese vestimentare adresate printeselor mici care viseaza deja la momentul special din viata lor si  "tes" prin puterea mintii momentul nuntii lor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod