Kanye West și adidas Originals - YEEZY SEZONUL 1

Pentru sezonul toamnă/iarnă 2015, Kanye West și adidas Originals dezvăluie YEEZY SEZONUL 1, o colecție de îmbrăcăminte și încălțăminte care promovează universalitatea și atemporalitatea. Descrisă de West ca fiind prima linie vestimentară “solutions-based” din lume, piesele individuale definesc un stil care se adaptează ritmului alert al vieții contemporane. “Nu vreau ca hainele să reprezinte viața, ci vreau ca hainele să ajute viața.”, a declarat artistul.

Prin această colecție, West își propune să ajute consumatorii să se elibereze de stresul zilnic în ceea ce privește modul în care se îmbrăcă, creând pentru ei o linie vestimentară esențială, de calitate superioară, care permite combinarea pieselor în nenumărate moduri – “ așa cum este jocul lego”, a spus acesta.

Pentru designer, acest lucru înseamnă haine minimaliste, confortabile și nepretențioase, potrivite pentru un cuplu care merge la toate evenimentele mondene, piese versatile care pot fi  purtate la sală, la birou, la o întâlnire, la aeroport, și oriunde altundeva.

“Mi-am dorit ceva care să amintească de New York sau Paris, Tokyo, Santa Barbara sau Chicago – rafinament și utilitate”. Suprapuse și purtate lejer cu un aer simplu, piesele din colecția YEEZY prezintă toate elementele ce definesc stilul vestimentar contemporan.

West conturează o siluetă voluminoasă – umflând și supradimensionând hainele în partea superioară, lăsându-le strâmte în partea de jos – bazată în mare parte pe stilul său propriu. O colecție în contrast precum stilurile opuse, urban – luxos și actual – vintage, hainele dezvăluie o dihotomie modernă a modei.

West îmbrățișează o paletă de culori subtile și expresive precum camel, măsliniu, maro ciocolatiu, gri albăstrui și imprimeu camuflaj, cu influențe de burgundy. Această paletă predominant neutră permite combinații nelimitate și expresive folosind piesele acestei colecții – desăvârșite și ușor de purtat oricând.

Prezentată ca un echipament îndrăzneț pentru bărbații hotărâți, colecția masculina propune pantaloni supradimensionați cu margini franjurate și tiv tocit și material deșirat; jachete aviator elegante din blană scurtă de oaie; jachetă parka cu imprimeu camuflaj și accesorii deosebite; pulovere largi militărești cu rupturi franjurate și cu petice aplicate; și parka lungi din material lucios cu blană sintetică aplicată.
Construită în jurul unei garderobe compuse din piese irezistibile, noua colecție pentru femei poate fi purtată ca o armură a timpurilor moderne.

Piesele-vedetă includ jachete strălucitoare MA-1, jachete parka cu imprimeu de camuflaj, jachete din blană scurtă cu mâneci extraordinar de lungi, veste matlasate cu centură din nailon, care urmează și accentuează linia corpului, body-uri special create pentru a fi purtate zilnic fără a da greș. “Aceasta este o provocare a stadiului în care se află moda actuală - un nou ideal feminin”, afirmă West, justificând piesele mulate.

Colecția YEEZY SEASON 1 oferă, de asemenea, o selecție largă de piese unisex precum bluze termice, pantaloni casual, pulovere cu mâneci lungi și scurte cu guler rotunjit.
Aceste piese esențiale stau la baza garderobei YEEZY.

În ceea ce privește încălțămintea, West și adidas prezintă  în continuare progresul prin lansările pantofilor YEEZY BOOST 750 și 350. Pantofii dezvăluiți recent includ ghetele YEEZY 950 pentru bărbați și ghetele de zăpadă cu platformă pentru femei – realizate în colaborare strânsă cu echipa adidas. “adidas este o companie super inovatoare care oferă artiștilor o platformă care le permite să creeze și să viseze”, afirmă West.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod