Inel argint PANDORA

Inelele birthstone sunt la fel de personale ca mesajul pe care îl transmit, iar legenda fiecărei pietre datează din timpuri străvechi, când exista credinţa că fiecare piatră deţine puteri mistice şi este purtătoare de dragoste şi noroc.
Inelele birthstone sunt la fel de personale ca mesajul pe care îl transmit, iar legenda fiecărei pietre datează din timpuri străvechi, când exista credinţa că fiecare piatră deţine puteri mistice şi este purtătoare de dragoste şi noroc. Din argint 925, inelele birthstone PANDORA au un aer romantic, dar şi contemporan.  Pietrele  sunt tăiate pentru a pune în lumină culoarea, iar montura o protejează ferm, dar delicat.

Inelele birthstone PANDORA sunt modalitatea perfectă de a spune o poveste memorabilă - purtate fără alte bijuterii pentru un look feminin subtil sau împreună cu alte inele pentru un look plin de culoare.
Inelele birthstone PANDORA creează noi amintiri şi noi semnificaţii pentru tine si cei dragi. Inspiră-te accesând site-ul www.pandora.net sau intră pe aplicaţia  www.pandora.net/ro-ro/stores pentru a găsi cel mai apropiat magazin. Preț inel: 199 RON.

 PANDORA a lansat al doilea magazin din România, de data aceasta pe plan local, în Constanţa. PANDORA concepe, produce şi comercializează bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preţuri accesibile. Decorate cu diverse forme şi în culori vibrante, bijuteriile PANDORA aduc un plus de originalitate şi feminitate.
Bijuteriile PANDORA sunt autentice, realizate din aur de 14k/18k, argint 925 şi pietre atent selecţionate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod