Il Passo sărbătorește sezonul de vară cu reduceri extinse pentru sute de produse

Il Passo a pregătit o campanie specială pentru sezonul estival. Până la finalul verii, sute de produse vor fi disponibile la preț redus. Clienții au astfel ocazia de a-și completa garderoba înainte de vacanță sau pentru evenimentele la care vor ajunge în această vară, fie că este vorba de petreceri sau sejururi la mare sau munte.
Pasionații ultimelor tendințe care vor alege să viziteze site-ul Il Passo în categoria produselor cu preț redus vor descoperi încălțaminte în conformitate cu modelele-vedetă ale anului. Reducerea de până la 40% este aplicată unei colecții de peste 300 de produse, de la balerini și pantofi cu toc și până la adidași. Încălțămintea sport-casual este la mare căutare anul acesta, datorită aerului comod și actual pe care îl conferă. Imprimeurile florale sau aplicațiile de pe aceasta fac doamnele și domnișoarele să se decidă cu atât mai ușor, cu cât încălțămintea este versatilă și potrivită pentru ținute lejere, cum ar fi rochii largi sau salopete vaporoase.

Campania de reduceri Il Passo vizează și domnii, pe lângă pasionatele de shopping și modă.
Brandul pune la dispoziție o gamă variată de produse, în care accentul cade în principal, tot pe stilul sport-casual, fiind cel mai potrivit pentru ideea de vară și vacanță, distracție și plimbări. Pantofii de tip sneakers, în combinații de culori și materiale ce se completează perfect, sunt potriviți indiferent de ținuta elegantă și ușoară de vară sau de alegerea uneia relaxate.

Actuala campanie de reduceri a fost gândită tocmai pentru această perioadă a verii, ce se distinge prin vacanțe și concedii, pentru a veni în întâmpinarea clienților cu cele mai multe modele și gama specială de produse, în acord cu cele mai noi tendințe internaționale care dau tonul în industria modei.
Și cum relaxarea și zilele lungi de vară se trăiesc mai bine când starea de spirit generală este pozitivă, clienții Il Passo beneficiază de mediul perfect pentru a se bucura de acestea. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod