IL PASSO a lansat noua campanie de imagine sub denumirea generică de YOU ARE 2.0.

Campania YOU ARE 2.0 este un manifest de independență, individualitate și diversitate. Caracterul liber și independent, dinamismul și mobilitatea sunt valori în jurul cărora gravitează noua direcție de imagine. Un manifest despre sinceritate și esențializarea imaginii, despre noul cod și limbaj al frumuseții.

Diversitatea este un avantaj care aduce cu sine cultură și progres.O lume contemporană, a prezentului continuu are nevoie de valori în jurul cărora oamenii trebuie să se coaguleze pentru a putea continua proiectul speranței.A cuceri noi teritorii de libertate, dincolo de ce s-a stabilit deja este nu numai o onoare dar și o datorie.
Noua colecție propune consumatorului modern și dinamic o serie întreagă de pantofi și accesorii care redefinesc, prin calitate și design confortul.

Elementele de noutate (inserții, aplicații), juxtapunerile dintre materialele din piele naturală și elementele tehnologice cromatica elaborată și surpinzătoare, liniile stilizate după noile tendințe sunt punctele centrale în jurul cărora colecția de toamnă iarnă gravitează. Prin colecția de toamnă-iarnă 2018 brandul IL PASSO marchează o nouă etapă în strategia de imagine, comunicare și repoziționare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod