Il Passo a deschis prima fabrica în România

Il Passo, retailer de încălțăminte și accesorii de piele, a devenit și producător de încălţăminte. Acest debut a fost posibil prin deschiderea unei fabrici în România și recrutarea de angajați locali. Il Passo își prezintă acum strategia de manufactură românească tocmai pentru a demonstra că există un potențial imens în această industrie. Fabrica Il Passo s-a bucurat de creștere de la an la an, precum și de investiție continuă, iar acum a ajuns să numere 25 de angajați.
Fabrica va reprezenta, pe viitor, baza dezvoltării brandului Il Passo.

Momentul de celebrare a succesului în producția locală a fost marcat pe 24 mai, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, împreună cu bloggeri, jurnaliști, reprezentanți ai companiei și oameni de fashion. Oficialii Il Passo au povestit pe larg despre obiectivele pe care le au pe piața din România: dorința de a conferi stabilitate și de a întări încrederea clienților în produsele românești.

Compania a experimentat la prima mână trecerea de la import la producție proprie.
Activează cu succes în România de 17 ani, cu un portofoliu compus din produse de cea mai înaltă calitate, achiziţionate de la furnizori din ţări precum Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia. Odată cu trecerea la producție proprie, Il Passo a observat că publicul din România simte și mândrie, pentru că poartă încălțăminte de manopera românescă, nu doar satisfacție că este în pas cu cele mai noi tendințe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod