Hispanitas - Colectia Toamna-Iarna 2014-2015

In acest sezon Hispanitas va ofera un gama larga de botine, ghete, cizme, pantofi si balerinas. Desigur, am tinut cont si de inaltimea tocului si va punem la dispozitie tocuri de la 3cm la 10cm.
Inspirand gratie felina si o senzualitate rebela, imprimeurile animal s-au impus deja anul acesta si este prezent in colectia noastra.

Viata este insasi o atitudine si noi o stim. Pentru acest lucru, creem produse care te acompaniaza in viata de zi cu zi si ti-o face mai usoara. Alege Hispanitas pentru un eveniment special, eleganta si comoditate la birou, sau pur si simplu pentru iesiri la plimbare. Deci, ce mai astepti sa vezi noua noastra colectie de pantofi si genti pentru acest sezon?.

Pantofi negri din piele 100% naturala lacuita cu un toc de , sunt un must-have in garderoba ta.
Acest model reprezinta imbinarea perfecta a confortului si a elegantei. Combina-i cu acest plic lucrat manual din piele 100% naturala si vei obtine un look in tendinte!

Hispanitas este una din marcile importante in ceea ce priveste pantofii de dama cu un concept clar si singular al produselor. Consumatorii nostri loiali descriu brand-ul Hispanitas ca pantofi de calitate, plini de detalii fashion si uimitor de confortabili. Hispanitas nu reprezinta doar pantofii pe care o sa ii iubesti.  Hispanitas reprezinta o marca puternica pe toate caile de comunicare.

Brandul spaniol Hispanitas este prezent in Baneasa Shopping City la etajul 1.
Deasemenea puteti vizualiza produsele noastre si pe siteul online www.hispanitas.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod