HILFIGER DENIM devine TOMMY JEANS

Tommy Hilfiger rebranduiește oferta globală de denim oferind TOMMY JEANS, într-o tranziție de la actuala marcă HILFIGER DENIM, începând de la Colecția Pre-Spring 2018. Această evoluție, construită pe puternicul momentum al brand-ului TOMMY HILFIGER de astăzi și pe business-ul consacrat de denim, își propune să deschidă viitoare oportunități de creștere și să se concentreze mai bine pe următoarele generații de consumatori.
"Denim-ul a fost întotdeauna însuși spiritul stilului nostru clasic american," a declarat Tommy Hilfiger. "TOMMY JEANS celebrează piesele care poziționează brand-ul nostru pe harta modei și îl fac cool. Aducând marca noastră originală de denim înapoi în prima linie omagiem lunga noastră istorie și celebrăm cultura pop cu stiluri denim inspiraționale și unice, pe care consumatorii noștri le iubesc."

"Am construit un important business global de denim care celebrează AND-ul brand-ului și moștenirea noastră, rezonând puternic cu fanii TOMMY din întreaga lume," a declarat Avery Baker, Chief Brand Officer Tommy Hilfiger. "În jurul business-ului este un imens momentum, generat de o strategie de produs nouă și proaspătă și de un nou val de influenceri. Această tranziție reflectă angajamentul nostru de creștere accelerată și cererea de TOMMY JEANS a generațiilor Millenial și Gen Z de consumatori globali."

Recent, marca TOMMY JEANS a fost utilizată în colecția capsulă cu logo inspirat de steagul reprezentativ Tommy, în cadrul HILFIGER DENIM, și începând de acum va fi utilizată pentru tot business-ul de denim.  Inspirată de clasicele American denim cu o alură modernă, noul logo TOMMY JEANS va continua să prezinte iconicul 'stretch flag'. Edițiile speciale ale colecțiilor capsulă clasice vor continua să facă parte din extinsa marcă TOMMY JEANS, creând cea mai elevată expresie a moștenirii noastre denim și revitalizând azi stiluri iconice cu un twist tineresc și proaspăt.

Colecția Pre-Spring 2018 celebrează arhivele TOMMY HILFIGER. Colecția pune un twist provocator pe moștenirea brand-ului, reinventând iconicele piese TOMMY JEANS cu o energie modernă și tinerească. Rezultatul este o colecție fast-forward care îmbină influențele sport și preppy. Este o abordare propaspătă a originalului denim cu atitudinea urbană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod