Fleurs de papillons – un nou brand de accesorii fashion si fineturi feminine de bonton

Accesorii rafinate si elegante ce innobileaza orice tinuta si amintesc de farmecul si cochetaria de odinioara.

Acestea sunt fineturile feminine de bonton pe care Fleurs de Papillons, cel mai nou brand romanesc lansat in mediul virtual,  le reuneste in colectiile sale menite sa rezolve blocajele stilistice cotidiene si sa ofere alternative chic, purtabile si la indemana oricui. Sunt acele detalii mici, dar care schimba totul.

Indiferent ca adopti un stil vestimentar clasic, sau ca imbratisezi extravagantele, accesoriile Fleurs de Papillons te ajuta sa iti redescoperi intreaga garderoba si placerea de a-ti pregati tinuta in zorii zilei. Design-ul captivant, detaliile inedite realizate cu migala si dimensiunile perfecte, transforma accesoriile Fleurs de Papillons in adevarate “pasapoarte” care deschid calea oricaror explorari stilistice. Merg la fel de bine cu un t-shirt simplu si cu o pereche de jeansi, cu o camasa office si un sacou minimalist sau cu o rochie de gala care ar determina-o chiar si pe Marie Antoinette sa isi reconsidere aparitia.

Trebuie sa le probezi o data pentru a-ti da seama ca le vei purta la nesfarsit, mixate in fel si chip, in functie de tinuta, de ocazie sau pur si simplu, de dispozitia de moment.

Fleurs de Papillons inseamna atat migala si extrema minutiozitate in ceea ce priveste tehnica de lucru, cat si rafinament vizual si simplitate. Si asta pentru ca accesoriile sunt concepute in primul rand pentru a-ti transmite un mesaj, o emotie si pentru a-ti face viata mai usoara oriunde te-ai afla. Atat brosele si accesoriile pentru zona gatului, cat si palariile tip fascinators, realizate din materiale pretioase si decorate cu broderii, dantele sau camee, emana autenticitate, eleganta si sofisticare lipsita de ostentatie. Ele transforma esentializarea intr-un stil de viata si devin gura de aer proaspat de care ai nevoie zilnic, oferindu-ti idei practice despre cum sa te imbraci mai bine, cu mai multa placere si valorificand ceea ce ai in dressing.

Accesoriile Fleurs de Papillos sunt cuprinse in trei colectii diferite ca stil, organizate asemenea unei garderobe, de la CASUAL si OFFICE, pana la GALA.  
Colecția CASUAL reinterpreteaza tiparele clasice, într-un mod contemporan, functional si atractiv. Sunt acele piese pe care stii ca le vei purta cu drag si azi si peste zece sezoane, care nu se demodeaza si care au un impact maxim.

Colectia OFFICE te determina sa iesi putin din tipare, pentru a te diferenta in masa de uniforme disciplinate, imbracate din obisnuinta pentru a merge la birou. Ai la dispozitie gulere dantelate, brose sau accesorii pe care le poti prinde cu usurinta in jurul gatului si care iti pot transforma radical o tinuta corecta si functionala, intr-una in care poti petrece o zi intreaga cu zambetul pe buze.

Colectia GALA readuce in actualitate farmecul unor vremuri in care o invitatie la ceai era insotita obligatoriu de un sigiliu, discret parfumata cu roze si pregatita cu cel putin doua saptamani inainte.

Pe cat de pretioase si de complexe par la prima vedere accesoriile, pe atat de versatile se dovedesc in momentul purtarii. Le poti asocia cu o bluza din matase lejera si o pereche de pantaloni conici din tafta, cu un body simplu din fibre naturale sau cu un top structurat si o fusta ampla.

Colectia de palarii tip fascinators reprezinta ambiţia unei doamne metamormofozata intr-o joaca de regine, ce a fost transpusa in realitate. Realitatea ta, a femeii de azi, curioase si determinate, implinite si independente, vulnerabile uneori, dar puternice mai tot timpul.

La femme Fleurs de Papillons este un amalgam de caracteristici contrastante ce denota senzualitate, gratie si putere. Este usor sa o recunosti chiar si de la distanta, pentru ca te regasesti inevitabil in cel putin un episod al vietii sale. La femme jongleaza cu o lista impresionanta de les affaires cu eleganta, poarta cu nonsalanta un ruj rosu care i se potriveste perfect și nu se sfieste la finalul zilei sa schimbe pantofii din lac cu toc cui, cu o pereche comoda de mocasini pentru a strabate drumul spre casa.

Ceea ce odinioara era destinat elitelor si aristocratiei, Fleurs de Papillons transforma intr-o realitate accesibila oricarei femei care se iubeste. Daca ar prinde glas, un accesoriu Fleurs de Papillons cel mai probabil s-ar descrie astfel: “Sunt maiestuoasa si impunatoare, sunt usoara si flexibila, sunt magie…sunt un accesoriu fermecator si imi place sa explorez personalitatea oricarei femei care ma poarta.”.

Accesoriile Fleurs de Papillons sunt disponibile online pe www.fleursdepapillons.ro .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod