Feminitatea, dress-code-ul sezonului primăvară/vară 2016

Coco Chanel spunea că „moda trece, stilul este cel care rămâne același”. De la an la an, de la sezon la sezon, trendurile se schimbă constant și impun o aparentă nevoie de a te alinia întocmai lor. A urma însă tendințele înseamnă mai mult decât atât, înseamnă să te descoperi și să identifici de fiecare dată noi elemente pe care să le adaptezi stilului personal.  

Stă în firea oricărei femei să își spună povestea prin intermediul stilului său vestimentar și, în ciuda varietății de trenduri, unul singur se distinge și asigură un look asupra căruia trecerea timpului nu își poate lasă amprenta: feminitatea.

 

Mathilde este brandul care le oferă femeilor ușurința de care au nevoie în a-și scrie povestea în fiecare zi. Nostalgic fără a fi însă retro, inovativ dar nu cliché, stilul Mathilde se pliază pe trenduri, iar cel al anului 2016 nu face excepție. Piesele originale, din materiale naturale, cu detalii din broderie lucrate manual celebrează feminitatea și o îmbracă într-o paletă largă de culori și imprimeuri.  

Din satin, lame, organza, creațiile vestimentare Mathilde devin piese de rezistentă în garderoba oricărei femei, puse în valoare de croiurile subtile, când ample când unduitoare-urmărind formă corpului, într-o cromatică ce celebrează starea de bine.

Dress-code-ul acestui an: Simte-te liberă, fii tu însăți!
Fie că este vorba despre o ținută de zi, casual sau pentru birou, o plimbare prin parc sau o ieșire în oraș cu prietenele, o rochie sau o fustă din colecția Mathilde te scoate de fiecare dată din impas și îți asigură un look pe măsura personalității tale.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod