Extravaganta si originalitate de la Migato!

Colectia Migato toamna este destinata personalitatilor urbane, celor care duc o viata dinamica si activa.

Colectia Migato toamna este destinata personalitatilor urbane, celor care duc o viata dinamica si activa. Sezonul acesta, indiferent daca vorbim de pantofi cu platforma sau cu toc, este la moda incaltamintea cat mai inalta.


Daca esti o impatimita a pantofilor, tendintele pentru noul sezon vor fi o incantare pentru tine! Secretul pantofilor perfecti sta in detalii! Renunta la pantofii banali si exprima-te liber prin cea mai indrazneata pereche de incaltari.


De la franjuri la fermoare, materiale textile si broderii, barete si pietre aplicate, motive exotice, forme arhitecturale - totul este permis.
Pantofii din aceasta toamna vor fi vedetele in materie de vestimentatie feminina. Vom spune adio pantofilor simpli si ne vom indrepta atentia spre incaltamintea accesorizata cu detalii interesante care o fac usor remarcata. MIGATO iti  propune o gama variata de pantofi si botine, pentru o toamna in tendinte.

MIGATO iti ofera un mini ghid de pantofi, dintre care iti poti alege modele care te avantajeaza:

  • pantofi cu franjuri si multe barete in jurul gleznei. Sunt printre cei mai sexy pantofi, mai ales cu tocuri foarte inalte si barete fine prinse in jurul gleznei
  • pantofi cu toc subtire si conic, botine cu decupaje si pantofi cu talpa plata
  • lacul ramane puternic prezent la balerini si botinele stiletto.
  • pielea neagra, mata sau lacuita, accesorizata agresiv fermoare, catarame, ornamente si lanturi sunt aplicate pe botine, in timp ce varfurile rotunde continua sa ramana in voga.
  • alege pentru geanta si pantofi nuante nude, trendy, in acest sezon.
  • pantofii din piele lacuita pot fi asortati fara probleme unei tinute pentru birou.

MIGATO pune la dispozitia clientului branduri internationale de pantofi si accesorii precum, KillDoll sau Bioshoes. Acestea promoveaza concepte precum: diversitatea si confortul.
 
Preturile produselor sunt:

  • Cizme 340 Ron
  • Geanta 220 Ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod