ETIC lansează colecția de toamnă-iarnă 2016-2017, Glam Days

Brandul de modă românesc ETIC lansează noua colecție de toamnă-iarnă 2016-2017, Glam Days.

"E o colecție plină de glamour, de piese cu stil, în ton cu noile tendințe", spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC. "Noile piese sunt moderne, pentru femeia actuală, care își dorește să fie elegantă la birou, dar care iubește și ținutele de seară chic. În acest sezon, ETIC propune, pentru prima dată, piese din blană naturală, pentru cele care apreciază luxul. Iar pentru evenimentele din această toamnă, am ales rochii elegante de seară, ce nu pot trece neobservate."

În noua colecție ETIC se disting patru direcții principale, care vor satisface dorințele oricărei femei.

Linia office
– piese create special pentru birou.

Aici se regăsesc piese clasice, precum cămășile, pantalonii cu dungă sau pană, sacourile, rochiile office, costumele cu fustă sau pantaloni. Toate pot fi purtate cu tricotajele speciale de sezon: pulovere în V sau cu decolteu rotund, puloverele supradimensionate sau capele. Toate aceste piese pot fi adaptate și pentru ținute casual sau glam-chic, cu accesoriile potrivite.

Linia casual
– ideală pentru weekend sau după-amieze libere, în care îți dorești un look lejer, dar în tendințe: jachete confortabile, cămăși cu carouri, rochii tricotate, rochii-cămașă, cape cu franjuri sau cu inserții de blană.

Linia glam
– piese care pot fi purtate seara, la petreceri sau evenimente.
Fuste plisate din lame, pulovere cu inserții din lame, colanți din piele ecologică, topuri chic, din voal, dantelă și cu elemente metalice sau paiete. Una dintre noutățile ETIC pentru acest sezon o reprezintă rochiile lungi, de seară, cu un croi foarte elegant.

Linia de lux – din blană naturală. Piesele din blană propuse de ETIC sunt foarte moderne: jachete scurte, bolerouri sau veste, care vor arăta senzațional în combinație cu rochiile de seară sau chiar cu o ținută de zi.


Ca în fiecare sezon, în magazinele ETIC vei găsi și o selecție largă de accesorii: genți, eșarfe, curele, ochelari de soare, brățări și coliere metalice, cu pietre sau cu elemente din piele ecologică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod