Designerul Andreea Dogaru, pe podium la Atena cu celebrul Zuhair Murad

Designerul român, Andreea Dogaru va urca azi, pe podium la Atena alaturi de unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din întreaga lume, Zuhair Murad, de origine libaneză, care locuiește în Franța, unde a urmat cursuri de artă, desen, stil și confecții.

Andreea Dogaru (32 ani) prezintă azi la Atena o colecție de rochii de seară. Apreciatul designer român va urca pe podium în aceeași zi cu Zuhair Murad, un nume de referință în lumea modei. Creațiile sale sunt purtate de la actrițe faimoase la prințese din întreaga lume, la evenimente importante de fashion sau la gale precum Oscar sau Grammy.

Primul magazin de la Paris l-a deschis în anul 2007, iar cel de-al doilea din Capitala Franței, acum trei ani. Libanezul mai are magazine în Beirut, iar în urmă cu 6 ani, celebrul creator a realizat o colecție de haine de petrecere și rochii de mireasă pentru cunoscuta firmă spaniolă, Rosa Clará, ce s-a vândut în magazinele lor exclusiviste din toată lumea.

În ceea ce o privește pe Andreea Dogaru, deși a trecut cu puțin peste 30 de ani, a realizat numeroase colecții pe podiumuri importante de la noi și de peste hotare.

Vestimentațiile designerului român din noul val, au fost lăudate la festivalul internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015. Mai mult, românca noastră a fost comparată cu celebrul Alexander McQueen, iar în 2016 și-a prezentat în Dubai o colecție de rochii de mireasă, la finalul ei defilând pentru ea, Ramona Gabor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod