DESCOPERĂ NOILE BIJUTERII SEMNIFICATIVE DIN PANDORA ESSENCE COLLECTION

Dezvăluind noi moduri de a te exprima şi a-ţi personaliza ţinutele, pentru primăvara 2015 PANDORA prezintă 12 noi talismane semnificative din PANDORA ESSENCE COLLECTION. O serie de 8 talismane realizate din argint 925, aur de 14k şi aur roz de 14k, împodobite cu pietre pavé sofisticate, reinterpretează bijuteriile cu valori din colecţia deja existentă.
Un nou talisman Fericire, realizat din puncte din argint 925 care se unesc pentru a crea un model întortocheat, te ajută să exprimi sentimentul de mulţumire sufletească. Alte trei talismane prezintă noi modalităţi de a onora relaţiile cu cei dragi. Talismanul Apreciere, finisat manual şi realizat din argint 925, străluceşte datorită pietrelor de zirconiu cubic care îl înfrumuseţează. Modelul complex şi intim al talismanului Afecţiune reprezintă legătura împărtăşită, în vreme ce verigile întrepătrunse ale talismanului Prietenie semnifică conexiunea profundă care vă leagă.

De asemenea, PANDORA ESSENCE COLLECTION vă propune şi noi brăţări deja create, perfecte pentru a vă spune povestea şi a vă exprima sentimentele.

Arată-ţi relaţia apropiată cu cineva drag printr-o brăţară simbolizând Prietenia.
Cuprinzând talismanele cu valorile Prietenie şi Credinţă, cea din urmă în două interpretări diferite, noua brăţară deja creată îţi aminteşte mereu de cât de mult înseamnă pentru tine cea mai bună prietenă.

Exprimă-ţi cele mai profunde sentimente pentru femeia iubită cu brăţara simbolizând Iubirea. Compusă din talismanele semnificative Iubire, Apreciere şi Bucurie, noua brăţară PANDORA ESSENCE COLLECTION îi arată cât de multă fericire aduce în viaţa ta.

Recunoaşte-i spiritul liber şi sufletul independent oferindu-i brăţara simbolizând Libertatea.
Aceasta cuprinde talismanele semnificative Libertate şi Pace, cel de-al doilea în două interpretări, fiind modul perfect de a-i reaminti de pacea sa interioară şi de faptul că oportunităţile în viaţă sunt egale şi libere să fie exprimate după propria dorinţă.

Oferă-i o brăţară simbolizând Fericirea. Cuprinzând talismanele Fericire, Bucurie şi Spirit pozitiv, noua brăţară PANDORA ESSENCE COLLECTION este cadoul perfect pentru cineva special din viaţa ta. Luminează-i chipul şi sufletul cu această brăţară feminină, care reprezintă esenţa relaţiei dintre voi.

Celebrează cele mai importante valori ale ei alegând o brăţară simbolizând Încrederea în sine.
Compusă din talismanele Încredere în sine şi Prosperitate, cel din urmă în două interpretări, această brăţară reprezintă modul perfect de a recunoaşte pe cineva special. Arată-i că tu crezi în ea şi oferă-i oportunitatea de a-şi exprima valorile cu ajutorul acestor bijuterii rafinate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod