DESCOPERĂ MAGIA NATURII ÎN NOUA COLECŢIE DE PRIMĂVARĂ 2015 DE LA PANDORA

Un nou anotimp prinde viaţă odată cu magia naturii. Învăluită într-o poveste cu începuturi noi sclipitoare, PANDORA prezintă Colecţia de Primăvară 2015 de la PANDORA, cu noi bijuterii împodobite cu flori dulci, fluturi vibranţi şi comori de o eleganţă atemporală.
Momentele captivante şi vestitorii primăverii – cu renaşterile şi tranformările lor – sunt imortalizate în bijuterii strălucitoare finisate manual, care ne insuflă amintirile cu promisiuni reînnoite.

BUCHET FLORAL. Un mănunchi de margarete din email alb, decorate manual, împodobite cu zirconiu cubic transparent, pe un inel-statement din argint 925, reprezintă însăşi exprimarea frumuseţii. Adorabila margaretă este reinterpretată într-un mod contemporan, cool, care aduce aminte de trendurile de pe podiumurile de modă.
Indiferent de momentul zilei, acest inel cu buchet e potrivit atât pentru un eveniment important, cât şi pentru a adăuga un accesoriu discret şi fermecător ţinutei tale zilnice.

MARGARETE MINUNATE. Încântătoarea margaretă este reprezentată drept o sculptură de sine stătătoare sau un câmp de flori sălbatice, într-o serie de talismane din argint 925, inele suprapuse şi cercei de tip stud, decorate cu zirconiu cubic strălucitor.

FLUTURI SCÂNTEIETORI. Realizaţi din aur de 14k sau argint 925 şi înfrumuseţaţi cu detalii sclipitoare din zirconiu cubic, aceşti delicaţi cercei de tip stud înfăţişează una dintre cele mai sensibile şi elegante creaturi ale naturii: fluturele.

ARIPI DE FLUTURE. Graţia unui fluture în zbor este ilustrată cu măiestrie în inelul-statement şi colierul cu pandantiv finisate manual.
Siluetele liniare stilizate, decupate în argint 925, şi ornamentele de zirconiu cubic intensifică frumuseţea şi mişcarea aripilor de fluture.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod