Descoperă colecția de toamnă-iarnă Just Cavalli

Scena underground a New York-ului anilor 70 și 80 este tema principală a colecției de catwalk Just Cavalli, toamnă-iarnă 2016.
Cea de a doua colecție a lui Peter Dundas pentru linia young a brandului iconic este o adevărată călătorie în timp, între CBGB și cercurile lui Andy Warhol, trecând prin cluburile din West Village, ajungând în final în compania tinerilor rebeli din zona Saint Mark’s Place.

Este o colecție sportivă, urbană, cu un aer fresh, pentru baby rockers”, a declarat Dundas după show-ul ce a avut loc într-un spațiu de club hibrid, în stilul Factory/CBGB. Designerul a reușit să își tempereze înclinația spre un stil rock, semnătura sa, infuzând-o în acest sezon cu un aer de inocență jucăușă. 

Culori aprinse întâlnesc țesături strălucitoare și broderii prețioase, tricourile cu imprimeu zebră sunt purtate cu micro fuste, geaca de piele biker este acoperită de cristale sclipitoare, iar haina de blană vine în acest sezon în nuanțe neon sau animal print.

În colecția de toamnă predomină siluetele conice ce pun în evidență silueta, în lungimi care variază de la micro-mini la midi.
Materialele folosite în acest sezon în combinațiile îndrăznețe care marchează stilul glam -excentric al casei de modă sunt blană, mătase, paiete, cristale, lurex și piele metalizată, lână, tulle, într-o paletă de culori deschisă de o nuanță surprinzătoare de roz, urmată de negru, roșu vermillion, auriu, arginit, violet, turcoaz și verde salvie.

O selectie de look-uri din colecția de runway Just Cavalli este disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture (Etaj 1, Băneasa Shopping City București) sau online pe www.sportcouture.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod