Deichmann îţi oferă un strop de romantism pentru orice ţinută

Moda anilor ’50 revine anul acesta pe podiumuri, iar flower printul nu lipseşte din colecţiile nici unei mari case de modă.

Moda anilor ’50 revine anul acesta pe podiumuri, iar flower printul nu lipseşte din colecţiile nici unei mari case de modă.

Florile sunt simbolul frumuseţii şi al feminităţii. De ce să nu profităm şi să nu le purtăm în fiecare zi cu noi, pe haine, genţi sau chiar pe pantofi?  Anul acesta, pe podiumuri a avut loc o explozie de flori şi de culoare. O piesă de vestimentaţie sau un accesoriu cu imprimeu floral este un must-have pentru orice fashionistă în sezonul primăvară-vară.

Succesul imprimeurilor florale a atins apogeul în anii ’50 şi de-a lungul timpului acestea au fost prezente mereu în ţinutele femeilor. Acum designerii ne propun modele mari, extravagante şi în culori puternice. Curajoasele care vor să fie în centrul atenţiei vor fi fericite să audă că pot purta imprimeuri florale din cap până-n picioare. Look-ul care până nu demult ar fi fost clasat la categoria “aşa nu”, este ultimul trend al anului 2012.

În colecţia de primăvară–vară abia apărută în magazine, Deichmann vă oferă mai multe modele de pantofi cu model floral: de la balerinii comozi pe care îi putem purta zilnic la plimbările prin parc sau chiar la serviciu, până la pantofi de ocazie, cu toc înalt.
Pentru următoarea iesire la plimbare în parc alege o ţinută feminină, dar nu ţipătoare, Deichmann îţi propune să porţi balerinii şi geanta cu flower print de la Graceland, care au un design tineresc, în combinaţie cu piese vestimentare în culori pastelate. Modelele florale adaugă un plus de feminitate oricărei ţinute şi sunt perfecte pentru anotimpul de primăvară. Pentru ieşirile în club îţi propunem să combini într-o singură ţinută cele mai în vogă trenduri de anul acesta: Flower Printul şi Colorblock-ul.
Alege piese vestimentare în culori tari: roşu, verde, galben, bleu sau mov (minim două, cel mult patru), pe care să le combini cu o pereche de pantofi cu toc şi cu model floral Graceland, pe care îi găseşti de asemenea în magazinele Deichmann.

Pret: 79 lei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion Mazalu pe 25 Apr 2012, 09:05
    Magazine Deichman

    As vrea sa-mi dati adresele unora dintre magazinele Deichman din Bucuresti. M-ar interesa unul in aproppiere de Casa Presei Libere. Va multumesc.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod