Culori şi materiale preţioase - recomandarea IL PASSO pentru petrecerile de sărbători

Pentru momentele speciale ale sărbătorilor de iarnă, fie că este vorba de noaptea de Revelion sau seara de Crăciun, fashionistele pot alege să îşi completeze ţinuta cu pantofi, ce vor deveni adevărate statement-uri de stil şi eleganţă. Piesele în culori şi materiale preţioase reprezintă propunerea IL PASSO pentru seri unice de sărbătoare

Pentru momentele speciale ale sărbătorilor de iarnă, fie că este vorba de noaptea de Revelion sau seara de Crăciun, fashionistele pot alege să îşi completeze ţinuta cu pantofi, ce vor deveni adevărate statement-uri de stil şi eleganţă. Piesele în culori şi materiale preţioase reprezintă propunerea IL PASSO pentru seri unice de sărbătoare. Doamnele pot opta pentru pantofi negri cu aplicaţii din pene, pietre preţioase sau inserţii metalice,  modele burgundy sau în stil baroc, dar şi botine cu blană sau împletituri.



Pantofii negri cu aplicaţii din pene, pietre preţioase sau inserţii metalice reprezintă alegerea perfectă pentru sărbătorirea unui Crăciun elegant sau al unui Revelion rafinat. Fie că îi porţi alături de rochii în culori contrastante sau all black, ei vor aduce strălucire oricărei ţinute. Burgundy este culoarea regală a acestei ierni, iar în colecţia IL PASSO se regăsesc atât pantofi, cât şi genţi plic în culoarea vedetă a sezonului. Pentru un efect garantat îi poţi purta alături de ţinute all black sau outfit-uri nude.

Fashionistele pot alege să îşi completeze ţinuta cu pantofi în stil baroc, ce vor da un plus de eleganţă oricărui outfit.
Combinaţiile de negru cu auriu sau nude cu portocaliu vor atrage toate privirile, mai ales dacă sunt purtate alături de ţinute simple, dar pline de stil.  Botinele cu blană sau împletituri întregesc ţinutele de sărbători şi pot fi asortate perfect cu o pereche de cropped pants sau o salopetă dintr-un material preţios.

Pret: 399 lei ( cu reducere 33%).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod