Colecția Pre-Toamnă Ermanno Scervino - dedicata femeii moderne și cosmopolite

Colecția Pre-Toamnă Ermanno Scervino se adresează femeii moderne și cosmopolite, pasionată de alura estetică contemporană a brandului.
ROCHII: Prețioase, realizate din mătase, georgette, satin sau crêpe, rochiile ultra-feminine sunt îmbogățite cu detalii din dantelă Valenciennes.

JACHETE: Paltoanele de inspirație militară din lână de mohair dublu sau lână bouclé sunt create prin cele mai sofisticate tehnici, iar mânecile și gulerele cu detalii din blană le conferă o notă prețioasă.

Must-have: gecile oversized în culori aprinse, amplificarea stilului sport-couture.
 
TEXTURI: Prince of Wales, houndstooth și tartan, inspirate din garderoba masculină, sunt redefinite pentru a căpăta un aer feminin prin alăturările de texturi si culori neobișnuite, dar și prin accentele florale.

PANTALONII: De inspirație britanică sau evazați în stilul anilor '70, aceștia sunt propuși într-o fantezie de culori și alăturați puloverelor sau paltoanelor în nuanțe contrastante, dar și jachetelor de aceeași culoare pentru a crea o nouă versiune surprinzătoare a costumului.

ACCESORII:
Cizmele lungi, ghetele biker sau pantofii Oxford au aplicații care dau o notă rock și regală ținutei. Iconica geantă Faubourg, în format mini, este accesorizată cu eșarfe cu logo-ul brandului. Încalțămintea colorată din blană de nurcă marchează nota plină de farmec a colecției.

Colecţia va fi disponibilă în magazinul Ermanno Scervino din incinta J.W. Marriott Hotel din București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod