Colecţia Oxette Toamna-Iarnă 2013-2014: perfectă pentru orice stil!

Sosirea sezonului de toamnă este motivul perfect pentru a-ţi extinde garderoba! Însă, înainte de a pleca la cumpărături, ţine minte că cel mai simplu mod de a face tranziţia de la sezonul de vară la cel de toamnă este prin intermediul accesoriilor. Aşa cum puloverele supradimensionate şi cardiganurile sunt piese ce nu trebuie să lipsească din garderoba de toamnă-iarnă, şi accesoriile joacă un rol  la fel de important în personalizarea stilului pentru sezonul care urmează!

Colecţia pentru Toamnă-Iarnă 2013-2014 a bijuteriilor Oxette reflectă perfect noile trenduri în materie de culoare şi complimentează cu un plus de modernism siluetele acestui sezon.

Accesoriile noii colecţii Oxette reprezintă piese unice în care se identifică în mod evident influenţele  noilor stiluri ce vor defini sezonul Toamnă-Iarnă.

Stilul minimalist este reprezentat de nuanţele metalice,  cristalele translucide din zirconiu şi simplitatea designului, ce se regăsesc în întreaga gamă a bijuteriilor Oxette.

Brăţările Oxette păstrează un romantism simplu în design, datorită inserţiilor de perle şi zirconiu, menţinând simultan o notă de modernism prin cromatica metalică a argintului şi aurului rosé.

Cerceii, inelele şi  colierele păstrează acelaşi stil preţios datorită texturilor şi formelor romantice create cu ajutorul  pietrelor de zirconiu colorat  şi pandantivelor luxoase din perle şi cristale.
Acestea creează un impact vizual puternic şi complimentează perfect stilul femeii Oxette.

Stilul modern se reflectă în accesorii puternice şi îndrăzneţe care aduc combinaţii noi de metale şi texturi, însă care păstrează linii curate în desgin.  Atât brăţările, inelele cât şi colierele  colecţiei Oxette sunt placate cu aur rosé. Fiecare piesă are nota proprie de individualitate, astfel brăţările au o textură mai rigidă datorită inserţiilor de piele,  iar cerceii tip candelabru şi colierele  sunt îmbogăţite cu rubine, piatra lunii şi încrustate cu email.

Inelele şi pandantivele sunt de asemenea piese de referinţă, deoarece asigură un impact vizual puternic prin dimensiunea pietrelor de opal şi adular.

Stilul contemporan eclectic este definit prin varietatea de texturi, inovaţia în forme şi designul neobişnuit.
Brăţările, colierele şi cerceii Oxette reprezentative pentru acest stil, sunt în primul rând definite de inserţiile de pietre preţioase: agată, onix şi rubine. Acestea au culori puternice şi dimensiuni circulare variate care asigură personalizarea oricărei ţinute.

Ceasurile colecţiei Toamnă-Iarnă Oxette reflectă în forme moderne stilurile reprezentative ale sezonului ce va urma şi menţin aceleaşi  inserţii de zirconiu şi texturile metalice de argint şi placările cu aur rosé.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod