Colectia Giulia Rossignoli - Eleganța in stil italian

Giulia Rossignoli a lansat zilele trecute în România prima colecție de piese de lux care cuprinde de la rochii de gală la vestimentații office, dedicată femeilor puternice și determinate. Giulia Rossignoli Collection 2018 se evidențiază prin nuanțele stylish și catchy, drapajele, fronseurile si mânecile ample, detalii și tehnici specifice eleganței milaneze.
    
Creatoarea italiană vine în România după o perioadă de câtiva ani în care a lucrat în industria modei. Giulia a studiat liceul de fashion design Santa Caterina da Siena și a absolvit Nuova Accademia delle Belle Arti din Milano.
Ea a fost instruita de cei mai buni designeri din capitala modei, precum cunoscutul manechin Vogue, Benedetta Barzini sau Stefano Delli Veneri faimosul ilustrator de moda.

Modelele din lurex, lucioase și alunecoase, aprind dorința de a impresiona încă de la prima vedere. Am ales să folosesc mătase creponată și lycra, materiale fluide care vor evidenția subtil silueta unei femei frumoase și care în același timp camuflează micile imperfecțiuni. Nu m-am ferit să păstrez stilul clasic pentru look-ul office.
Stofa fină în carouri nu va da niciodată greș pentru doamnele care vor să fie elegante si sexy la birou, dar active și pregătite întreaga zi pentru meetinguri. Amprenta mea se va regăsi și în combinațiile de materiale. Ador dantela fină cu detalii unice si aplicațiile de perle!
” a spus designerul vestimentar, Giulia Rossignoli.
      
Colecția lansată în România nu face rabat de la calitate, de la prețiozitatea țesăturilor fine și de la accesoriile valoroase alese din Italia, Grecia sau Franța.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod