Celebritățile din toată lumea adoră să cumpere de la magazinele second hand și încurajează moda SH

Dacă în trecut oamenii erau reticenți la ideea de a cumpăra articole vestimentare din magazinele second hand din diferite motive personale, în prezent magazinele online și offline sunt foarte la modă în rândul iubitorilor de fashion și trendsetterilor, fie ei actori și cântăreți celebri, bloggeri sau directori de companii.
Dacă te pregătești să pornești la o sesiune de shopping online sau offline, fii convinsă că pe umerasele si prin rafturile magazinelor SH, sau în magazinele online SH poți găsi adevărate comori, piese unice, din materiale de foarte bună calitate, care aparțin unor branduri renumite. Unul dintre magazinele online dedicate comercializării articolele second hand fashion, de care ar trebui să afle orice fashionistă, este remixshop.com.
 
Totodată, unul dintre motivele pentru care se încurajează industria second hand fashion este lupta pentru protejarea mediului înconjurător. Așadar, ori de câte ori optezi să-ți cumperi haine din magazinele second hand, contribui la sănătatea noastră, a comunității și a planetei. Mai mult decât atât, cumpărătorul modern, din zilele noastre, este unul informat, care încurajează consumul responsabil, care face achiziții sănătoase și de durată, fie că vorbim de industria modei, a cosmeticelor, alimentară sau a mobilei.
De asemenea, alegerea unor piese vestimentare cheie din magazinele SH este o modalitate foarte bună prin care să te diferențiezi într-o piață în care predomină industria de tipul fast fashion.

În România, printre celebritățile care afirmă deschis că le place să își cumpere articole vestimentare second hand și încurajează consumul responsabil în industria modei sunt Inna, Adela Popescu și Radu Vâlcan. De exemplu, Adela Popescu a scris într-un articol de pe blogul personal că și-a achiziționat câteva haine minunate de la un magazine second hand, în timpul unei călătorii în nordul țării. Ținutele pentru concerte ale Innei sunt realizate de stilişti, dar ținutele de zi cu zi şi le alege singură și include piese de la magazinele second hand.
Artista spune într-un interviu că își cumpără foarte mulţi blugi de la SH, pentru că jeanșii din ziua de astăzi nu mai au aceeaşi culoare și textură ca pe vremuri. 
 
Pe plan internațional, vedetele de la Hollywood sunt mari consumatoare ale modei second hand. Julia Roberts, Drew Barrymore, Zac Efron, Winona Ryder, Kylie Minogue, Jada Pinkett Smith, Sharon Stone, Zooey Deschanel și Kate Moss sunt doar câteva dintre vedetele din străinătate care adoră să cumpere haine second hand.
 
Julia Roberts spune că își învață copiii cum să aleagă și să recunoască hainele de calitate, indiferent de locul de unde le găsesc. Zooey Deschanel adoră să cumpere haine de la second hand pentru că doar în aceste magazine poate descoperi haine cu adevărat speciale.
 
În 2010, Drew Barrymore chiar a purtat pe covorul roșu, în timpul unui eveniment de gală, o rochie deosebită pe care a achiziționat-o dintr-un magazin second hand.
Și Winona Ryder obisnuiește să intre în magazinele SH pentru a achiziționa produse elegante la prețuri accesibile. Actrița a purtat la o ediție a Premiilor Oscar o rochie spectaculoasă, pentru care a plătit doar câțiva dolari într-un SH.
 
Kylie Minogue spune că una dintre activitățile ei preferate este petreacă timpul prin magazinele second hand, chiar dinainte ca fenomenul vintage să devină unul cool. Și soției lui Will Smith's, Jada Pinkett Smith, îi face plăcere să cumpere haine de la SH. Pasiunea ei sunt hainele și jachetele unice, care nu pot fi găsite în altă parte, ci doar în magazinele care comercializează hainele SH.
 
Sharon Stone, actrița din "Basic Instinct", este o mare fană a magazinelor vintage, preferatele ei fiind puloverele din cașmir.  Modelul internațional Kate Moss spune deschis că “vânează” jachete vintage din piele și rochii originale de brand pentru covorul roșu, iar uneori pur și simplu cumpără articole de îmbrăcăminte care i se par deosebite.
Iar Zac Efron a declarat că îi place să intre în magazine second hand în căutarea unor piese vintage unice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod