Ceas ToyWatch Jelly

ToyWatch întâmpină primăvara cu o colecţie de ceasuri îndrăzneţe, creată special pentru a impresiona la prima vedere. Colecţia Jelly mizează pe culori electrice, strălucitoare şi foarte apetisante.
ToyWatch întâmpină primăvara cu o colecţie de ceasuri îndrăzneţe, creată special pentru a impresiona la prima vedere. Colecţia Jelly mizează pe culori electrice, strălucitoare şi foarte apetisante. Cum primvăra se va îmbrăca în curând în cele mai neobişnuite şi atractive culori, aşa şi veşnicii căutători de accesorii cool vor dori să adopte cele mai originale nuanţe. Ceasurile ToyWatch Jelly vor atrage cu siguranţă interesul celor care nu numai că nu vor să întârzie la o întâlnire importantă, dar vor să dovedească, într-un mod subtil sau expansiv, că şi-au creat un stil propriu.
Persoanele inventive vor aprecia galbenul acid al modelului Yellow Lemon, sclipitor dar totodată elegant iar modelul Blue Ocean îi va trimite cu gândul direct la adâncurile mării. Green Apple îi va satisface pe cei mai înverşunaţi trend-setteri, iar Orange Happiness îi va umple de o stare perpetuă de bună dispoziţie. Modelul Spicy Pinkie este nuanţa care nu trebuie să lipsească din paleta cromatică a fetelor care iubesc culorile ţipătoare. Non-culorile veritabile completează linia: Tres Chic Black şi Soft White sunt utilizate atât pentru linia clasică cât şi pentru cea cu pietre preţioase.

 
Colecţia de ceasuri Jelly are ca trăsături principale carcasa plasteramică (o combinaţie între plastic şi ceramică), tehnologia quartz, capacul de oţel în spatele ceasului şi capacitatea de rezistenţă sub-acvatică de până la 30 de metri. Însă noutatea absolută este una singură: poţi să-ţi alegi cadranul preferat, cu montură graduală pe întreaga paletă de culori sau acoperită în totalitate de pietre albe, şi poţi să o potriveşti după bunul plac cu o curea fină şi confortabilă din silicon, având o încheietoare de tip fluture, perfect ajustabilă încheieturii tale.


"Detaliile culorilor şi materialele speciale precum siliconul se află deja in compozitia ADN-ului ceasurilor noastre", afirma Andreea Badran, Marketing Director Rayphi Solutions, distribuitor oficial  al brandului ToyWatch în România. "Pentru coleţia Jelly s-a urmărit experimentarea cu o paletă de culori electrice tocmai pentru a imprima accesoriilor proprietăţile specifice terapiei culorilor. Vorbim de un un mix de culori contrastante, concepute special pentru cei dezinvolţi care îmbrăţişează extravaganţa şi care, cu ajutorul acestei colecţii, îşi pot creea propriul ToyWatch".


Colecţia Jelly este disponibilă în versiunile cu cadran Only Time, în toate nuanţele electrice, sau cu cadran Only Time acoperit în totalitate de pietre.  Ceasurile versiunea Only Time au un preţ de 677 Lei iar cele Only Time Full Pave pot fi achiziţionate la un preţ de 1040 Lei. Ceasurile ToyWatch Jelly se găsesc în The Place Concept Store şi la butique-ul ToyWatch din AFI Cotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod