Ce culori alegem pentru unghii in vara lui 2014?

Suntem in mijlocul primaverii, un sezon plin de culoare ce anunta un altul si mai colorat si plin de arome calde. Sezonul cald se anunta unul indraznet, dar plin de luminozitate ce face parca o declaratie de dragoste universului. Daca vrei sa urmezi trendul si sa fii printre cele care imbratiseaza noile culori ale sezonului, specialistii in manichiura si nail art de la Academia Constantine iti ofera cele mai proaspete informatii in aceste sens.

Albul luminos al lacului de unghii este acompaniat in acest sezon de benzi indraznete metalice, detalii precise sau pasteluri care se contopesc cu soarele cald al verii, al marii. Pentru evenimentele tip cocktail detaliile din elemente Swarovski realizate de la baza unghiei cuceresc inaltul cerului si aduc stelele stralucitoare mai aproape de pamant, chiar pe unghii, creand un efect stralucitor intregii tinute.

Nuantele metalizate sunt printre preferatele sezonului primavara-vara 2014, acestea reusind sa scoata totul din monotonie.
Cand e prea cald, o nuanta gri metalizat aduce parca racoarea ploii de primavara in corp si reuseste sa desavarseasca intregul decor.

Specialistii in unghii si nail art de la Academia Constantine propun si adoptarea nuantelor reflectorizante. Acestea preiau culorile din natura si le transpun pe unghii in functie de lumina soarelui, reusind sa contopeasca energiile universului.

Benzile colorate diferit pe fiecare unghie reusesc sa scoata copilul din fiecare femeie, sa adune la un loc mai multe sentimente si sa le transmita lumii prin intermediul unghiilor. De asemenea, combinarea benzilor drepte cu elementele florale sau abstracte emana creativitatea persoanei si lipsa de inhibitii.

Parada verii nu poate incepe fara culorile unitare culese parca din buchetul de narcise, liliac sau zambile al primaverii.
Nuantele de roz, mov, galben sau verde crud sunt precum o cutie plina de macarons: delicate, delicioase si perfect aromate pentru a intampina viata cu optimism si zambet larg.

Noul french in acest sezon este pictarea lunulei unghiei (zona alba de langa cuticule) in culoare contrastanta restului unghiei. Sunt admise orice culori, atat pentru semiluna creata, cat si pentru restul unghiei, avand posibilitatea sa creezi o manichiura jucausa sau una serioasa pentru o petrecere cocktail.

Nail art-ul jucaus este mai greu de creat acasa, in comparatie cu celelalte modele prezentate, insa oricine doreste sa invete mai multe poate urma cursurile de nail art organizate de Academia Constantine.
Folie holografica, stifturi, cristale, toate sunt acceptate si utilizate in acest sezon pentru a crea unghii atragatoare, in ton cu nuantele verii.

Orice varianta ai alege pentru colorarea unghiilor, asigura-te ca ingrijirea inainte de a merge la manichiurista este facuta asa cum trebuie, ca ustensilele folosite de aceasta sunt sterilizate si ca alegerile nuantelor se potrivesc personalitatii tale. Atunci cand alegi o manichiura gandeste-te si la hainele pe care le vei purta in acea saptamana, pentru ca acestea sa se potriveasca perfect tinutelor tale.

Academia Constantine este una din principalele scoli de formare si dezvoltare profesionala in domeniul frumusetii si organizeaza regulat cursuri de tatuaj cosmetic, coafor, manichiura si pedichiura, nail art sau gene false.
Doritorii pot accesa paginia academiei www.constantine.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod