Brandul ECCO premiat la Sina Fashion Best Taste 2017

Brandul danez ECCO a câştigat premiul ”2017 Best Casual Shoes" la Sina Fashion Best Taste 2017, ce a avut loc în Beijing în decembrie anul trecut.
Premiile Sina Fashion Best Taste 2017 au rolul de a ajuta la informarea şi educarea consumatorilor cu privire la mărcile şi produsele de înaltă calitate. Evenimentul a reunit mărci din lumea modei, experţi din industrie şi vedete, recunoscând astfel brandurile existente pe piaţa chineză ce păstrează meşteşugul tradiţional, vin cu inovaţii şi dau dovadă de profesionalism.

Câştigarea premiului de "Cei mai buni pantofi casual ai anului 2017 " este o dovadă a faptului că brandul ECCO utilizează materii prime premium şi o tehnologie avansată, dar şi că este un brand inovator în materie de încălţăminte.
 Întruchipare a stilului casual modern, colecţia ECCO SOFT 8 reprezintă designul scandinav juxtapus cu o piele de înaltă calitate.
Formarea prin injecţie directă a tălpii oferă utilizatorilor o experienţă dinamică şi confortabilă, conducând astfel la aprecierea brandului de către consumatori şi la câştigarea premiului.

ECCO este unul  dintre cele mai importante branduri de încălţăminte din lume care îmbină stilul şi confortul. În prezent, produsele ECCO sunt vândute în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine monobrand şi peste 14.000 de puncte de vânzare.
 
Noua colecţie ECCO SOFT 8 a sezonului primavara/vara 2018 se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod