Braiconf lanseaza colectia Primavara/Vara

Colectia de Primavara/Vara Braiconf este in tendintele dictate de moda strazii si de revivalul modei de la finalul anilor ’70 – anii ’80, reintoarcere ce se datoreaza, in mare parte, filmelor si serialelor din ultimii doi ani. Camasile din seria “clasic, formal si business” sunt realizate din tesaturi din bumbac de calitate superioara din fire dublu rasucite (liniile Royal si Gold), au structuri elaborate si desene rafinate cu dungi fine sau microcarouri, predominanta fiind  paleta cromatica pastelata. Pretiozitatea camasilor este data de micile detalii rafinate din interiorul gulerului (bentita subtire de cativa milimetri fixata la baza steiului) si de broderia cu logo de pe slitul manecii stangi.

Camasile din seria casual, relaxat, de weekend sau de vacanta  se detaseaza prin originalitatea si diversitatea designului si cromaticii cu stampe special proiectate si printuri deosebite, estivale.

Linia de inspiratie maritima se regaseste in folosirea culorilor specifice: albastru, turcoaz, bleu, alb si rosu sau in combinatiile de pastel si fondante, bleu sau roz, pe tesaturi de in si in cu bumbac, perfecte pentru zilele toride de vara. Tema marina este completata de modele de camasi realizate din tesaturi speciale cu efect  “coupe”  si cu desene cu scoici, cochilii si stele de mare sau cu motive vegetale stilizate. Carourile estivale multicolore completeaza aceasta serie loisir, cu croieli lejere, completate de designul  cu detalii rafinate de bentite discrete ascunse pe forane si in interiorul gulerului.
Combinatiile variate de nuante si culori sunt memorabile: albastru, corai, bleu, verde, roz, turcoaz cu accente de oranj, rosu, galben sau magenta.
      
Colectia de sacouri si costume este realizata din tesaturi atent selectionate, care confera ideea de versatilitate. Croiala este usor cambrata, pentru un look modern, iar sacourile sunt usor mai scurte fata de cele mai clasice, pentru a putea fi purtate si la un pantalon casual. Sacourile in carouri mai mult sau mai putin discrete in nuante de gri sau rosu cu bleumarin pot fi combinate in tinute business, elegante sau smart casual in functie de accesorizare, iar cel albastru intens este usor de asortat si adauga un puternic strop de culoare pentru vara.
Costumul bleumarin cu revere spit este o varianta optima pentru o tinuta clasica dar totusi putin mai aparte, mai ales pentru evenimente elegante de vara. Poate fi purtat intr-un context sartorial la birou, avand rever din tesatura de baza.
 
Premiera la Braiconf este costumul din tesatura cu pinstripe si sacou double-breast (la 2 randuri de nasturi). Sacourile si pantalonii de la costume pot fi purtate separat pentru mai multa versatilitate si pentru a crea un numar mai mare de tinute diferite. Detaliile la sacou precum captuseala, nasturi si “cusatura Columbia” sunt atent gandite in constraste armonioase.
Intreaga colectie in magazinele Braiconf si online, de pe http://www.braiconf.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod