Back to the Office with ECCO! Pentru că trebuie să impresionați!

Stil, eleganță și confort! Trei elemente esențiale care stau la baza garderobei unui cuplu modern, gata mereu să impresioneze indiferent de sezon sau evenimentul la care participă. Și pentru un touch de glam, orice fashion icon știe că fiecare toamnă începe cu ECCO.

ECCO SARTORELLE 25 – pentru un shoe lover adevărat

Știm, concediul a ajuns la final și deja revenim la birou, dar cu gând la următoarele vacanțe. Poate într-o cafenea din Porto sau o ceainărie uitată din Chicago. Totuși, un fashion aficionado știe că unul dintre elementele esențiale ale unei femei care dorește să impresioneze în prima zi înapoi la birou este, întotdeauna, ECCO SARTORELLE 25 TAILORED, o gamă dedicată celor ce vor un twist premium.

Folosind tehnologii unice și inovatoarea, ECCO SARTORELLE 25 TAILORED, se inspiră din moștenirea masculină a siluetelor iconice precum Derbies și Brogues, în care confortul este tratat la nivel de artă. Lasă-te cucerită de frumusețea pielii ECCO cu detalii distinctive, flexibilă și ușoară ce se potrivește cu orice ocazie, fie ea formală, fie casual.

Dar cum rămâne cu stilul și confortul? Simplu, ECCO SARTORELLE 25 TAILORED se combină cu tehnologia unică ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, ce asigură un echilibru ideal și modern în orice moment.

#Goodtoknow - Știm, trebuie să impresionezi și pe Instagram, nu doar la birou, tocmai de aceea ECCO SARTORELLE 25 poate fi asociat cu piese puternice, structurate, cum ar fi blazere, pantalonii decupați și cămăși sau rochii casual.
And the best part? They make you look like a star!


ECCO VITRUS ™ - Un upgrade modern pentru siluetele clasice

What about him? Pentru clipele în care chiar îți dorești să arăți ca o vedetă, ECCO VITRUS ™ este răspunsul oricărui #fashionicon. Cu o combinație de tradiții clasice british și inovații daneze moderne, gama oferă bărbatului exigent, mereu atent la detalii, o abordare contemporană și premium pe care nu o poate ignora vara aceasta.  

Ce înseamnă Vitrus? O combinație de eleganță și tehnologii futuriste, gama permite unei generații moderne de bărbați să se bucure de siluete iconice, formale, care pot fi purtate toată ziua. Niciun compromis!

Gama de încălțăminte Vitrus de la ECCO beneficiază de tehnologia FLUIDFORM ™ Direct Comfort care oferă un sprijin anatomic real și asigură, de asemenea, o legătură integrală, flexibilă și ușoară între partea superioară și talpa pantofului.

De ce ECCO VITRUS ™ cu FLUIDFORM ™? Pentru că:

• Se potrivesc în mod natural cu piciorul tău.
• Oferă o amortizare optimizată.
• Au un design anatomic făcut special pentru un plus de confort.
• Suspensie suspendată pentru o durabilitate sporită.

#Goodtoknow – ECCO VITRUS ™ se potrivesc cu un stil casual, elegant, de seară, dar și cu o cămașă cool și o jachetă care vor aduce un aer de eleganță weekend-urilor în care ai planuri de party cu prietenii.



ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 90 de țări, la peste 2.200 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963, și are peste 21.000 de angajați în întreaga lume.




 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod