Back to ‘90- cele mai in voga incaltari ale momentului

Daca va ganditi ca luna august este o perioada de odihna si pentru tendintele in moda, linistea dinaintea marilor show-uri de toamna/iarna este doar aparenta. Moda nu doarme niciodata, iar cele mai cool modele de sandale si sneakers apar in vitrine pentru a domina si vara urmatoare vacantele de vara.
Cum amprenta anilor ’90 devine din ce in ce mai pregnanta pe masura ce soseste noul sezon, trebuie sa recunoastem ca nu am incetat niciodata sa iubim si sa purtam elemente din copilaria noastra. Pantofii comozi sunt vedeta celei mai calde luni de vara, alaturi de mum jeans, rochia furou, shorts cu talie inalta si chockers.

Si cum august este oficial luna celor mai multe vacante, nu plecati la drum fara o pereche de “ninetees” in picoare precum cele adorate la Spice Girls, Take That sau in serialul Beverly Hills.
Este suficient sa aruncati o privire pe profilurile influencerilor preferati pentru a gasi combinatii vestimentare castigatoare pentru acest tip de pantofi, insa propria personalitate si pasiunile voastre raman cea mai buna inspiratie pentru a fi originali.

Vestea buna este ca toti acesti pantofi cool se gasesc la preturi incredibile in colectiile DEICHMANN, vestea mai putin buna este ca va trebui sa cumparati si o valiza mai incapatoare, deoarece este imposibil sa va limitati la o singura pereche.
Iata cele mai hot piese inspirate din ani ’90 pe care se le mixezi la tinutele tale de august!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod