Orange si Rusu+Bortun lucreaza impreuna Pentru Maine

Agentia de strategie si manifestare creativa Rusu+Bortun a realizat pozitionarea si dezvoltarea noii platforme de comunicare a proiectelor de responsabilitate sociala ale Orange.

Tehnologia influenteaza radical viata fiecaruia dintre noi si este un aspect ce nu mai poate fi ignorat. Pe langa utilitatea ei in comunicare si in tot ceea ce ne inconjoara, tehnologia poate ajuta, oferi speranta si bucurie.
 
Orange este unul dintre cei mai activi promotori ai tehnologiei in Romania si sustine utilizarea ei, in special, in zona de educatie digitala. Prin urmare, compania se implica consecvent in semnalarea oportunitatilor educative ale mediului online prin promovarea anumitor subiecte si sustinerea generatiei de maine a tinerilor pasionati de tehnologie si digital, prin proiecte precum „SuperCoders”.
 
In acest context, proiectele de responsabilitate sociala derulate de Orange de ani buni in comunitatile din Romania aveau nevoie de o identitate si de o voce care sa le spuna povestea.

Iar aceasta voce a fost creata de agentia de strategie si manifestare creativa Rusu+Bortun. Mai precis, crearea unei platforme dedicate care sa reuneasca toate proiectele de responsabilitate ale Orange sub un concept inspirational ce respecta valorile brandului.
„Pentru Maine” reprezinta esenta proiectelor de responsabilitate sociala Orange, orientate preponderent spre zona de educatie, cu focus pe sustenabilitate, pe construirea de parteneriate si viziune pe termen lung. Orange isi asuma acest angajament in comunitatile din Romania, tocmai de aceea noua platforma digitala de responsabilitate sociala prezinta rezultatele inregistrate pana in prezent si  incurajeaza oamenii sa se implice la randul lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod