Aur, diamante si perle la You&Me

De Sfantul Valentin, ce cadou ar putea fi mai nimerit pentru persoana iubita decat o minunata bijuterie cu diamante, aur si perle? De la bijuteriile clasice la cele moderne, diamantele, aurul si perlele innobileaza, practic, orice toaleta.
De Sfantul Valentin, ce cadou ar putea fi mai nimerit pentru persoana iubita decat o minunata bijuterie cu diamante, aur si perle? De la bijuteriile clasice la cele moderne, diamantele, aurul si perlele innobileaza, practic, orice toaleta.

Dincolo de celebrul Diamonds are a girl’s best friend, exista valori ce tin de moda si valori eterne. Trio-ul de succes compus din diamante, aur si perle face parte, fara indoiala, din a doua categorie. Astfel de bijuterii nu-si pierd valoarea niciodata, iar frumusetea lor este inegalabila. Pana de curand, aceste bijuterii autentice nu erau insa la indemana oricui.
Pentru multi dintre noi, diamantele si perlele veritabile ne invaluiau cu frumusetea si misterul lor inegalabil doar in cele mai frumoase vise. Acum, in magazinele You&Me gasiti doua branduri de bijuterii din aur, diamante si perle, de o calitate ireprosabila si la preturi accesibile.

Este vorba despre brandul ACHEA, cu bijuterii realizate din aur de 18 carate si perle japoneze Akoya, cu adevarat superbe, si despre brandul AQUA, cu bijuterii tot din aur de 18 carate si diamante veritabile, de o stralucire ce te cucereste de la prima vedere.
Fiecare bijuterie oferita de brandurile italiene ACHEA sau AQUA se bucura de o garantie internationala de doi ani.


Remarcabil in cazul acestor bijuterii este faptul ca au preturi extrem de accesibile, gratie unei tehnici speciale de prelucrare cu laser, prin care se pot realiza bijuterii cu gramaj redus, dar foarte spectaculoase. Cu totul deosebite sunt inelele de logodna tip solitaire, cu preturi ce pornesc de la 200 de euro si pentru care se specifica, in certificatele de autenticitate, numarul de carate, culoarea, claritatea si taietura. Sunt bijuterii ce stralucesc cu aceeasi intensitate la care vibreaza tinerii indragostiti atunci cand se hotarasc sa-si uneasca destinele.
Sunt bijuterii care transfigureaza arta in magie pura.

Fie ca vorbim de inelele, cerceii sau lantisoarele ce ne incalzesc sufletul cu inegalabilele perle Akoya, sau de stralucitoarele lantisoare cu pandantiv, inele sau cercei cu diamante de o claritate ce deschide larg ferestrele unei lumi a magiei absolute, toate aceste bijuterii seducatoare va asteapta in magazinele You&Me. Vraja lor va va ajuta sa descoperiti o lume mai frumoasa si mai calda alaturi de sufletul vostru pereche, pentru o viata intreaga impreuna.

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr.
1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod