Atelierele Pegas și Braiconf lanseaza prima colecție de cămăși pentru bicicliști

Începând cu data de 15 martie, colecția de cămăși Pegas by Braiconf, lansată anul trecut în luna noiembrie, va avea prețuri estivale, cu un discount de 30%: de la 297 de lei, la 207,9 lei pentru un model iar pentru cel de al doilea, în loc de 327 lei, doar 228,9 lei. Colecția poate fi achiziționată din magazinele Pegas și Braiconf din București și din Constanța, Brașov, Timișoara, Cluj, Brăila și Galați.
“Îmbracă-te la 4 spițe” este îndemnul pe care Atelierele Pegas și Braiconf îl dau iubitorilor de biciclete și stil. Cele două mărci românești cu tradiție au creat  o colecție de cămăși funcționale pentru biciclisti, îmbinând designul modern și nonconformist al personalității Pegas cu calitatea remarcabila a tesaturii si maiestria in croitorie a marcii Braiconf.

Colecția exclusivă “Îmbracă-te la 4 spițe” propune trei modele de cămăși unisex, din bumbac 100%.
Cămășile create sunt un mix între utilitate și stil, cu un design avangardist, tesatura denim, croi modern, aspecte funcționale și sunt la fel de confortabile ca orice alte cămăși non-cycling. Pentru funcționalitate, unele dintre modele au buzunare la spate, plasate în stilul jachetelor profesionale de ciclism, care te ajută să transporți comod portofelul, cheile, ochelarii de soare sau orice altceva este important pentru tine zi de zi.

Cămășile pentru cicliști au fost gândite să îmbine perfect aspectul de stil al unei cămăși cu aspectul funcțional.
Cămașa este deosebit de versatilă, putând fi purtată și în stilul unui rucsac: pe interior ai două bretele intersectate, putând astfel să o transformi într-un accesoriu comod și dichisit, mai ales dacă vremea îți joacă feste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod