“Adoptă un designer la început de drum”, o campanie inițiată de V for VINTAGE și susținută de pasionați ai designului românesc

V for VINTAGE, cel mai cunoscut târg de design din România, dă startul campaniei “Adoptă un designer la început de drum”, pentru susținerea designerilor români, cu implicarea activă a următoarelor personalități: Giulia, Ada Condeescu, Aylin Cadîr, Cristian China Birta (Chinezu’) împreună cu a lui Kooperativa 2.0., Diana Enciu (Fabulous Muses), Irina și Răzvan Fodor.
“Am creat Campania <<Adoptă un designer la început de drum>> din dorința de a încuraja publicul să susțină designerii români, studenții talentați, cu un mare potențial creativ sau designerii care își prezintă primele colecții la V for VINTAGE. Vrem să fim alături de ei cu implicarea prietenilor noștri care le pot ghida pașii în direcția pe care și-au propus-o sau pe care o găsesc împreună și în același timp ca un exemplu pentru publicul nostru. Când îți place ceva, când crezi într-o idee sau în munca unui om, e important să îl susții, să îi oferi feedback, să te implici”, declară Laura Călin, fondatoarea V for VINTAGE. 
 
Campania durează până la șase luni, timp în care fiecare “părinte adoptiv” lucrează împreună cu designerul pe care și l-a ales pentru a-l consilia, în termenii stabiliți de ei.
“Este important ca ambii să se cunoască bine, să existe o chimie atât personală cât și profesională și să identifice împreună acele direcții la care pot să lucreze împreună. Fie că este vorba de inspirație pentru următoarea colecție, fie că este vorba de crearea unui brand și comunicarea lui eficientă către public sau de expunerea în media, debutanții noștri au cu siguranță multe lucruri de învățat de la “părinții” lor”, a mai spus Laura Călin.
 
Designerii aleși pentru campanie sunt prezentați în următoarea perioadă de fiecare dintre personalitățile participante către publicul lor și în comunitatea V for VINTAGE, cu un update constant al planurilor pe care le au și cu progresele înregistrate.
La finalul campaniei, urmează să vedem designeri mai mari și mai frumoși, într-un cuvânt un UPGRADE reușit, împlinind astfel tematica ediției târgului: V for VINTAGE 20 UPGRADE.
 
“Rezultatul final pe care îl urmărim cu acest proiect este acela de încurajare și susținere a creativilor la început de drum în industria designului. Iar acesta este doar începutul.”, încheie Laura.
 
Târgul V for VINTAGE ajunge în această primăvară la cea de-a 20-a ediție, având în spate 10 ani de întâlniri cu designul contemporan și cultură vintage.
Zeci de designeri debutanți și zeci de designeri consacrați, însumând peste 100 de creativi, sunt așteptați să își prezinte noile colecții, în premieră și exclusivitate pentru publicul V for VINTAGE.
 
Te invităm să îți dai “Check in” la The Landmark (stradaVasile Alecsandri nr. 4, Piața Romană), pe 21-22 aprilie, pentru două zile de design, cultură vintage și shopping, un loc dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

#VforVintage

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod