DiscovHair pentru sănătatea și frumusețea părului!

Prezentă pe piața din România de peste 8 ani, compania Beauty Free Romania, este distribuitor direct si comercializează în țara noastră si in Europa brandurile profesionale de produse pentru frumusețea părului Luiza Essence, Kashmir Hair System, Kava Kava, B7, Hair Max, DiscovHair, Cureplex, Or Professional, Desert Healer si Max Repair.

Aceste game de produse sunt folosite în 70 la sută din saloanele bucureștene, au fost promovate intens prin reportaje tv, reviste glossy, aparitii in presa și sunt recomandate pe paginile de socializare a mai multor personalități publice de la noi, îndrăgostite cu adevărat de aceste produse: Diana Munteanu, Gina Pistol, Carmen Grebenisan, Ozana Barabancea, Crina Matei, Adina Buzatu, Iuliana Marciuc, Catrinel Sandu, Doinița Oancea, Julia Jianu, Diana Dumitrescu, Cristina Spătar, Anca Neacsu, Alina Ceusan, Adina Heaven, Nico, Deea Maxer, Ana Gheorghe, etc.
Cu excepția brandului Cureplex, toate celelalte sunt din Israel.La începutul anilor '90, israelianul Avishai Biton (41 de ani), licențiat în biotehnologie și chimie, și-a început pionieratul în descoperirea de tratamente bio, fără chimicale, pentru sănătatea podoabei capilare. Pe baza experienței sale în centrul de frumusețe al familiei sale și a pasiunii pentru sănătatea și frumusețea părului. Avishai a lansat în 2016 brandul de produse profesionale DiscovHair.

Produsele se pot achizitiona de aici: www.beautyfree.ro.


Samponul Amino Care/DiscovHair

Formulele unice ale laboratoarelor DiscovHair conțin o combinatie fericita de ingrediente naturale si substante nutritive, hidratante.

Microcapsulele deKeratina impreuna cu aminoacizii și proteinele sporesc structura si
vitalitatea in timp ce parul isi menține un aspect natural stralucitor.


Samponul Amino Care nu contine sare si parabeni si este recomandat si sigur pentru toate tipurile de par.


Balsamul Amino Soft


Laboratoarele DiscovHair au dezvoltat un balsam ideal pentru a transforma parul uscat, frizzy, deteriorat si neascultator intr-unul moale, netedsi sanatos. Formula protejeaza si restabileste volumul, forta parului de a se regenera si asigura luciu pe o durata indelungata.


Formula contine o combinatie castigatoare de ingrediente naturale, incluzand emolienti, nutrienti, keratina microcapsule si aminoacizi.


Proteinele prezente in produs sporesc structura si vitalitatea, mentinand in acelasi timp un aspect natural stralucitor.
Balsamul Amino Soft nu contine sare si parabeni balsam si este recomandat si sigur pentru toate tipurile de par.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod