adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Hu Hiking

După lansarea din această toamnă a colecției Hu Hiking în colaborare cu Pharell Williams, adidas Originals anunță noua gamă de îmbrăcăminte pentru sezonul rece, în parteneriat cu același artist, care poziționează estetica hainelor de exterior într-o zonă nouă și curajoasă.

Oferind opțiuni atât pentru femei, cât și pentru bărbați, colecția conține piese simple, precum jerseuri și cardigane, dar și piese vestimentare complexe. Îmbrăcămintea de sezon pentru exterior dezvăluie o paletă sclipitoare de culori, motive și camuflaje pentru a crea o abordare stilizată adecvată explorării în aer liber.


În gama pentru femei există un număr de articole vestimentare sport create pe baza a trei tipuri de design: corai, negru cu un imprimeu triunghiular și mai multe modele, la care se adaugă opțiunile clasice, negre. Piesele vestimentare esențiale, cum ar fi pantalonii, hanoracele și bluzele, sunt completate de rochiile lungi, iar piesa de rezistență este reprezentată de geaca impermeabilă cu glugă, cu diferite motive de tip camuflaj. Fiecare piesă este finisată cu cele trei dungi și trifoiul brandului, precum și cu detaliile Pharrell Hu Hiking.


Gama dedicată bărbaților are aceeași abordare, fiind adăugată și nuanța cânepii în varietatea de opțiuni a colecției. Diferitele tipuri de camuflaj și imprimeurile combinate atât cu inserții, cât și cu detaliile brandului și grafica Pharrell Hu Hiking sunt specifice tricourilor, jachetelor, cardiganelor și celorlalte articole vestimentare de exterior, ce fac parte din această gamă de produse. Colecția este completată de accesoriile unisex, precum pălării, șireturi, rucsacuri și bandane.
Rezultatul este o expresie cuprinzătoare a abordării unice a lui Pharrell față de stilul de viață și cultură, traducând estetica articolelor vestimentare de exterior într-un context obișnuit de modă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod