adidas Originals lansează modelul Supercourt

Cu peste 50 de ani de tradiție în conceperea de pantofi sport din piele albă, modelul Supercourt din colecţia Home of Classics este cea mai nouă siluetă adidas Originals creată în binecunoscuta linie clasică şi atemporală. Cel mai nou model al brandului în materie de sneakers din piele albă, Supercourt reprezintă îmbinarea perfectă între perspectivele stilului modern și designul clasic adidas.

Dezvoltat pornind de la două elemente fundamentale, emblematicele trei dungi și pielea albă, modelul Supercourt reprezintă stilul urban inspirat din liniile grafice ale terenurilor de sport. Parte din colecția Home of Classic, cu elemente de design atemporale și noi perspective de stil moderne, modelul Supercourt devine un “must have”: https://www.youtube.com/watch?v=LCGoGOI8UMs

Reprezentativi pentru diverse culturi și grupuri, pantofii sport din piele albă adidas au devenit o instituție culturală, atât pe terenurile de sport, cât și pe stradă.  Având la bază teoria “creați cu grijă, purtați fără”, pantofii Supercourt sunt concepuţi să devină unici pentru fiecare persoană care îi poartă.

În funcție de cel ce îi poartă, Supercourt dezvăluie o poveste diferită.

Concepuți pentru a arăta din ce în ce mai bine odată cu trecerea timpului, pantofii capătă un sens nou, unic şi personal prin fiecare pată, zgârietură sau cută. Timp de decenii, persoanele creative au privit pantofii adidas din piele albă ca o pânză pe care îşi ilustrează experienţele şi îşi lasă amprenta. Modelul Supercourt continuă această tradiție.



Păstrând linia clasică a pantofilor sport din piele adidas, designul Supercourt este simplu, dar în același timp emblematic.

Inspirat din liniile grafice ale terenurilor de sport, modelul este realizat dintr-o piele și o captușeală moale, cu talpă clasică din cauciuc și logoul Trifoi imprimat în relief pe zona călcâiului. Limba modelului este inscripționată cu mesajul “Die Weltemarke mit Den 3 Streifen” (Brandul cu 3 Dungi in limba germană) și “World Famous for Quality”.

Modelul Supercourt va fi disponibil în magazinele adidas din lume începând cu 21 iunie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod