adidas acceptă provocarea căldurii extreme cu noua generație CLIMACHILL

Astăzi, adidas introduce noua generație CLIMACHILL, cu tehnologie patentată de răcorire creată pentru a ajuta atleții să se aclimatizeze rapid, să își mențină pielea uscată și răcorită în timp ce se antrenează la cele mai înalte temperaturi.
Noua colecție CLIMACHILL transferă rapid umezeala de la nivelul pielii către exterior și combate mirosul neplăcut, în timp ce menține același confort recunoscut și apreciat. adidas a creat CLIMACHILL NYLON, un material special conceput pentru atlete.

Noul material CLIMACHILL NYLON este creat pentru a asigura un confort sporit pentru femei în timpul antrenamentelor riguroase la temperaturi ridicate. Materialul elastic oferă mai multă flexibilitate, suport, mai multă opacitate și este plăcut la atingere. Țesătura transferă umezeala de la nivelul pielii către exterior și sferele de aluminiu oferă o senzație instantă de răcorire. De asemenea, printre caracteristici se numără combaterea mirosului neplăcut și durabilitatea.


Pentru primăvară-vară 2017, adidas îmbunătățește CLIMACHILL adăugând noile fibre Delta în interiorul țesăturii, creând astfel micro-canale care facilitează circulația aerului pentru a menține atletul uscat și confortabil în căldură extremă. Noua colecție CLIMACHILL are, de asemenea, sfere de aluminiu care oferă o senzație instantă de răcorire și țesături plate ce conțin titaniu, și transferă căldura de la nivelul pielii într-un mod eficient.

Produsele cheie în acest sezon sunt:

·         Maioul de damă CLIMACHILL este creat pentru a ajuta atletele să își mențină în limite normale temperatura corpului în timp ce se antrenează la cele mai înalte temperaturi.
Materialul special creat pentru femei, CLIMACHILL NYLON, lasă pielea să respire și transferă umezeala de la nivelul pielii la fel ca CLIMACHILL unisex, dar asigură mai multă flexibilitate și opacitate, fiind potrivit pentru atlete. Sferele din aluminiu oferă instant senzația de răcoare. Nylonul folosit în țesătură oferă confort, face ca materialul să fie plăcut la atingere și este mai durabil.

·         Tricoul de bărbați CLIMACHILL a fost îmbunătățit cu fibre Delta în interiorul țesăturii ce asigură o ventilație amplificată, datorită numărului crescut de canale de circulație a aerului, plasate pe interior, aproape de piele. Acest lucru asigură un timp de uscare mai rapid, reducând umiditatea.
Noul tricou de antrenament are același nivel de peformanță ca și predecesorul său, în ceea ce privește respirabilitatea și confortul termic. Corpul atletului se aclimatizează mai bine la căldură și performează cu o intensitate ridicată chiar și la cele mai înalte temperaturi. Forma tricoului a fost de asemenea îmbunătățită cu un model unic Lift Height care permite o multitudine de mișcări, de la cele efectuate deasupra capului până la ghemuiri. Noul material conține Polygien care are proprietăți antiodorizante.

Noua campanie CLIMACHILL se lansează astăzi, pe 22 martie 2017 și îi are ca reprezentanți pe David Rudisha, campion olimpic mondial la 800 m și Nadine Visser, un nume nou în atletism.
Pentru susținerea lansării, a fost creată și instalația de realitate virtuală CLIMA care permite consumatorilor să experimenteze alergarea în condiții extreme, în aer liber, și va rula în câteva dintre magazinele adidas. Colecția primăvară – vară 2017 CLIMACHILL va fi disponibilă pe mapamond, în magazinele adidas selectate, la comercianți sau pe www.adidas.com/climazone. În România, produsele din gama CLIMACHILL sunt disponibile în magazinele adidas cu prețuri pornind de la 173 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod