Unique Sun Lounge - Rasfatul mainilor tale!

Echipa Unique Sun Lounge iti ofera servicii profesioniste in materie de ingrijire a mainilor si picioarelor tale. Serviciile sunt realizate cu produse profesionale O.P.I., care asigura unghiei tale revitalizarea si protejarea impotriva  exfolierii. Tratamentele folosite pentru ingrijirea fiecarui tip de unghii (casante, exfoliante, ingrosate) sunt cele ale unor marci renumite si cu tendinte in domeniu, cum sunt O.P.I. si LCN.

Salonul situat central, ofera o paleta variata de servicii de manichiura si pedichiura: manichiura simpla, manichiura cu acryl/gel, manichiura french, intretinere gel/acryl, aplicare varfuri (tips), reconstructie unghii, pedichiura simpla, pedichiura cu gel pedichiura french, strassuri, glitter, tratamente, etc.


Este foarte important ca serviciile de infrumusetare sa se realizeze intr-un cadru relaxant si primitor. Majoritatea saloanelor obisnuite nu ofera clientilor sai un cadru confortant, de aceea Unique Sun Lounge a venit cu o propunere inovativa si irezistibila in acelasi timp. La Unique Sun Lounge te poti bucura de un cocktail exotic sau de gustul unei cafele adevarate in incinta cafenelei situate la parter, ca mai apoi sa te relaxezi cu ajutorul specialistilor.
 

Preturi:

         
Manichiura:

  • express - 25 lei
  • clasica -  30 lei    
  • SPA - pret 50 lei

Pedichiura

  • clasica - 40 lei
  • spa - 60 lei

Mai multe informatii gasesti pe site-ul www.unique-sl.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod