Unghii metalice si produse inovative in manichiura

Unghiile metalice nu au iesit niciodata din voga, insa in acest sezon se bucura din nou de lumina reflectoarelor, fie ca le purtam ziua la o tinuta casual, fie ca abordam acest tip de manichiura seara, la o petrecere.

Perfecte pentru sezonul rece care abia s-a instalat, noile oje DuoChrome de la Flormar au un concept cu totul deosebit in ceea ce priveste expresia culorii. Continand particule metalizate care isi arata reflexiile in functie de lumina (rece sau calda) la care este expusa unghia, ojele Duochrome isi modifica nuanta intr-un mod cu totul spectaculos.

In plus, compozitia lor este la fel de delicata cu unghia ca si la restul lacurilor de unghii marca Flormar, eliminand din compozitie agenti daunatori de natura chimica.

Ojele DuoChrome se pot folosi ca atare sau impreuna cu lacul matifiant de la Flormar ca si top coat. Acesta va da unghiei un aspect mat, satinat si va estompa irizatiile metalice, iar efectul va fi  acela de joc al culorii in functie de tipul de lumina cu care unghia intra in contact. Este o manichiura ideala pentru zi, care cu siguranta nu va trece neobservata.

Un alt produs care va imbunatati considerabil aspectul si rezistenta manichiurii este baza Optical Whitener.

Sub forma unui lac de unghii obisnuit, acesta estompeaza la maxim culoare ingalbenita a unghiilor, uniformizeaza textura si nuanta ojei ce va fi aplicata. Se aplica pe unghia curata inainte de oja, careia ii va accentua culoarea si va da manichiurii un aspect sanatos si ingrijit.
Sezonul acesta, recomandarea Flormar in ceea ce priveste manichiura se axeaza pe culori metalice cu reflexii aurii ce vor atrage toate privirile, insa nu doar cromatica este importanta. Nu trebuie sa scapam din vedere aspectul initial al unghiei, care trebuie sa fie impecabil, fara pete si sa permita ojei sa se aseze uniform, iar pentru acest lucru avem nevoie de baza Optical Whitener.
Finisajul unghiei este un alt punct pe care trebuie sa ne focusam: daca doresti o manichiura metalica in trend, dar vrei sa adaugi o nota speciala, alege  top coat-ul matifiant Flormar pentru un rezultat uimitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod