Sănătatea înseamnă libertate

Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică, alături de Clinica Telemedica și MSD (Merk Sharp&Dhome) au demarat proiectul „Sănătatea înseamnă libertate”. Acesta este parte integrantă dint-o campanie socială de informare și conştientizare a populaţiei în legătură cu afecțiunile alergice, ce se va desfășura anul următor la nivel național.
Campania „Sănătatea înseamnă libertate” se va desfășura în perioada 1.11.2012 -20.12.1021 in Capitală.  Începând de astăzi bucureștenii- și nu numai- pot beneficia de consultații de specialitate gratuite și de testări la prețuri reduse în Clinica Telemedica din Str. Ion Călin nr.13, doar in baza unei programari telefonice. Conform proiectului, acesta aste numai un pilot, urmand ca anul viitor consultațiile să se extindă la nivel național.

Urticaria cronică, una din afecțiunile cutanate cele mai frecvente ce determină pacientul să se prezinte la medic, reprezintă o problemă importantă de sănătate atât prin evoluția cronică ce obligă la tratamente de lungă durată, uneori de complexitate crescută pentru a putea asigura ameliorarea simptomelor, cât și prin afectarea importantă a calității vieții pacientului, supus mai multor restricții legate de dietă, de viață socială.
Evaluarea de specialitate permite identificarea cauzelor, a factorilor declanșatori și a schemelor de tratament optime pentru fiecare caz în parte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod