Un păr de invidiat cu noul Extra Thickening Treatment de la head&shoulders

De câte ori nu ți s-a întâmplat sa răsfoiești o revistă, să te uiți la un film sau să mergi pe stradă și să îți spui în gând ,,Mi-aș dori să am un păr care să mă facă remarcată”? Un păr frumos și sănătos, bogat și puternic, un păr care atrage toate privirile. Un păr care să arate bine și atunci când îl porți liber și dezordonat și atunci când îl porți strâns într-o coadă de cal.

Este timpul să ai părul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna! head&shoulders lansează un nou produs care oferă atât beneficii imediate pentru cele care vor un păr bogat într-un timp scurt, cât și beneficii pe termen lung pentru cele care au părul subțire.
Tratamentul Extra Thickening din gama Thick & Strong este o inovație de la head&shoulders și a fost creat special pentru a întări firul de păr de la rădăcină, făcându-l mult mai rezistent și mai puțin predispus la degradare.   

Tratamentul Extra Thickening conține un complex de ingrediente Triple Active Complex care conferă părului un aspect sănătos și bogat. Poate fi folosit pe părul umed sau uscat, o dată pe zi, înainte de coafare. Acesta are la bază un amestec de vitamine: vitamina B5 cunoscută pentru proprietățile sale calmante și hidatante și vitamina B3 care îmbunătățește funcționarea barierei naturale a scalpului.
Formula sa este special creată pentru a întări firul de păr de la interior, iar scalpul este de asemenea protejat împotriva factorilor externi care îl pot irita. Această abordare duală asupra părului și a scalpului împiedică reapariția acestor probleme.

Pe lângă tratamentul Extra Thickening pentru îngroșarea firuluil de păr, gama Thick&Strong cuprinde și un șampon care are rolul de menține și a îmbunătăți sănătatea părului și a scalpului pe termen lung. Gama Thick&Strong beneficiază de tehnologia deja cunoscută pentru un păr cu până la 100% fără mătreață.
Urmând programul de îngrijire head&shoulders, vei avea următoarele beneficii:

1. Protecție: prin eliminarea factorilor negativi precum mătreaţa de pe scalp şi păr.

2. Amplificare: prin îngroşarea fibrelor firului de păr imediat după spălare.

3. Prevenție: prin îmbunătăţirea barierei naturale a scalpului şi întărirea firului de păr de la rădăcină, pentru un păr ce devine din ce în ce mai gros şi mai puternic.

Toate produsele head&shoulders sunt disponibile în farmaciile, magazinele şi hipermarketurile din întreaga ţară.
Accesează www.headandshoulders.com pentru mai multe informaţii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod