Myreea- just simple nature

Sunt fabricate prin metoda “la rece”, iar acest lucru mi-a trezit intereseul atunci cand am ales sa scriu despre  sapunurile 100% naturale de la Myreea.

Pe langa faptul ca au un design foarte interesant, sapunurile Myreea contin ingrediente pe care le poti gasi intr-o crema naturala, numai buna de aplicat pe orice tip de ten.

Din compozitia acestor sapunuri de calitate superioara, nu lipsesc uleiurile esentiale, foarte eficiente in ingrijire. Asadar, Myreea are in compozitie ulei extravirgin de masline, ulei de argan, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, jojoba, primrosa, lavanda sau aloe vera.

 Gelul de aloe vera adaugat din belsug imprumuta din proprietatile sale deosebite sapunului, iar uleiul esential de lavanda impreuna cu uleiul de jojoba adauga un plus de prospetime.
Asadar, daca vrei sa ai parte de o hidratare ca la carte, alege sapunul care contine toate aceste ingrediente.

Uleiul de argan are efect anti-aging, contine  Vitamina E si antioxidanti in cantitati foarte mari, care reduc procesul de imbatranire al pielii.

Stim ca uleiul de argan hidrateaza intens pielea uscata si creste capacitatea acesteia de a retine umezeala. Un ten care se bucura de  uleiul de argan este mult mai sanatos si mai luminos. Un  sapun care preia beneficiile uleiului pentru ca a fost fabricat la faza de “trace” ( adica moleculele sodei erau deja ocupate).

Sampon solid de par cu frunze si muguri de nuc

Este mult mai eficient decat un sampon lichid! Pe langa asta e natural, iar frunzele si mugurii de nuc, urzica, menta si rozmarinul, precum si uleiul de masline, cel de cocos si palmier, fac din acest sapun unul chiar foarte bun!

Poate fi folosit pentru orice tip de par, mai ales pentru combaterea matretii sau impotriva alopeciei.

Sapunul cu lapte de capra pentru ten catifelat

L-as numi un sapun rafinat, cu ingrediente care au si proprietati terapeutice.  Pe langa laptele de capra, din compozitie nu lipsesc samburii de struguri si florile de liliac- foarte tonice, astringente, care calmeaza tenul inrosit, cel cu pete si pistrui, oferind-ui suplete.
Un sapun moale, hidratant, parfumat, cu numeroase proprietati curative…

Produsele pot fi achizitionate de pe: www.myreea.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod